fbq
Uutiset
30.11.2020 19:10
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Niklas ja Piritta Hagman
TTK-kisan koronan takia keskeyttäneen Niklas Hagmanin ex-puoliso Piritta Hagman julkaisi koskettavan viestin: "Vahvakin voi sortua"
Uutiset
30.11.2020 19:10
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta eilen sunnuntaina koronan takia jättäytynyt Niklas Hagman saa tukea lähipiiriltään. Niklaksen ex-vaimo Piritta Hagman julkaisi koskettavan päivityksen sosiaalisessa mediassa. Kirjoituksessa Piritta avaa myös omia tuntemuksiaan vallitsevasta tilanteesta.

- Kiitos kaikista ystävällisistä viesteistä, joissa on kyselty lasten ja minun vointia. Meillä on onneksi kaikki hyvin. Olimme kokoajan oireettomia ja testeissä negatiivisia. Mutta oli erittäin surullista seurata Niklaksen sairastumista ja huolehtia hänen voinnistaan, kun hän oli eristyksessä lähellä, mutta omassa kodissaan, Piritta kirjoitti Instagram-tilillään.

Lue myös: Dramaattinen käänne TTK:ssa - kilpailun ennakkosuosikki Niklas Hagman jättää leikin kesken: "On aika tyhjä olo nyt"

Piritta menetti koronan takia keväällä oman läheisensä.

- Tässä karanteeniaikana on ollut aikaa miettiä. Koronan jälkitaudit ovat oikeasti vaaralliset ja saattavat vaikuttaa koko loppuelämän kulkuun. Olen itse aiheen kanssa todella herkillä ja huomaan pelkojeni nousevan nopeasti. Menetin yhden rakkaan, ulkoisesti täysin terveen ja vahvan ystäväni keväällä koronan alkaessa ja pelko toisen näin vahvan ja terveen menettämisestä on valtava.

Niklaksen koko perhe on ollut tukena näinä vaikeina aikoina.

- Niklas tietää, että olisimme lasten kanssa tukeneet ihan mitä vain hän olisi päättänyt ja jos hän olisi päättänyt jatkaa, olisin tehnyt kaikki mahdolliset kikkani vahvistaakseni häntä elämäntavoilla ja ravinnolla, mutta me tiedämme, että se ei takaa mitään tämän viruksen kanssa. Vahvakin voi sortua ja kukaan ei tiedä mitä riskitekijöitä pinnan alla on, Piritta mietti.

- Olenkin äärettömän kiitollinen, kun hän sanoi heti, että hänen kehonsa on jo fyysisen ja raskaan uran aikana tehnyt työnsä ja uhrauksensa. Nyt hän ei enää riskeeraa terveyttään, vaikka TTK kokemus uskomattoman hieno oli ollutkin ja harmi keskeyttämisestä myös valtava. Elämä, terveys ja perhe ovat vain niin paljon tärkeämmät, Piritta summasi.

Kia Lehmuskoski: "Valehtelisin jos väittäisin, että olen ihan ok"

Myös Niklas Hagmanin tanssinopettaja Kia Lehmuskoski harmitteli tanssiurakan päättymistä. Kia julkaisi omalla Instagram-tilillään tuntemuksiaan.

- Valehtelisin jos väittäisin, että olen ihan ok. Mä olen tosi surullinen, olo on tyhjä ja harmittaa miksi näin kävi. Tämä vie hetken ja asiaa täytyy prosessoida. Mun sydän on täynnä muistoja joita kukaan ei voi viedä, ei edes korona, Kia kirjoitti kuvansa yhteydessä.

Lue myös: Tanssii tähtien kanssa -kilpailun suosikkipari jatkaa kärjessä – Ex-jääkiekkoilija Niklas Hagman hurmasi taas kotikatsomot: ”Tanssivan eläintarhan todellinen kuningas"

Niklas ja Kia olivat Tanssii tähtien kanssa -kilpailun ennakkosuosikkeja.

- Mä olen kiitollinen ja onnellinen että sain tanssia just sun kanssa Niklas Hagman tänä syksynä, tää oli parasta. Kiitos kun luotit ja annoit itsestäs joka viikko niin paljon. En voi olla kuin ylpeä siitä mitä me yhdessä luotiin (sydän) Nyt hoidat itsesi kuntoon ja keskityt toipumiseen, terveys on tärkeiny, Kia tsemppasi.

- Korona voitti nyt tän erän, mutta voitetaan me kaikki yhdessä korona. Pidetään huoli itsestämme ja voimia kaikille ketkä tämän kanssa joutuu taistelemaan.

Lue myös: Piritta Hagman joutui koronakaranteeniin - raottaa mullistunutta arkeaan: "Lapset mököttävät, ruoka sai rupuiset pisteet ja Niklas osti "väärää" kissanruokaa"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »