Katso videot!

Syttyikö Paula Vesalan ja Samuli Edelmannin superromanssin ensikipinä jo Vain elämäässä? Video ja kuvat!

Uutiset | 06.07.2018 07:02

Seiska paljasti torstaina, että laulajatähtien Samuli Edelmannin, 49, ja Paula Vesalan, 36, välillä on syttynyt romanssi. Samuli ja Paula suutelivat viime viikolla intohimoisesti keskellä katua ohikulkijoista välittämättä.

Lue lisää: Hurja yllätysromanssi: Samuli Edelmann ja Paula Vesala rakastuivat – salasuhde paljastui!

Samuli ja Paula ovat toisilleen tuttuja jo useiden vuosien takaa. PMMP:stä soolouralle ponnahtanut Paula sävelsi vuonna 2006 Samulille Aamun matkalainen -kappaleen. Vuonna 2010 he näyttelivät Prinsessa-elokuvassa.

Neljä vuotta sitten Samuli ja Paula olivat mukana samalla Vain elämää -kaudella. Duettojaksossa Paula valitsi parikseen Samulin, jonka kanssa hän esitti koskettavan Rakkauslaulu-kappaleen.

Samulin ja Paulan välinen kemia nousi puheenaiheeksi jo Vain elämää -ohjelmassa syksyllä 2014.
Samulin ja Paulan välinen kemia nousi puheenaiheeksi jo Vain elämää -ohjelmassa syksyllä 2014.

Kappaleen sanat ovat Paulan ja sävellys hänen ex-puolisonsa Lauri Ylösen. Johanna Kurkelalle tehty kappale henkii rakkautta, jonka on lopulta löytänyt.

Lue myös: Näin Paula Vesala asuu Santa Monicassa: rapistunut asuinkompleksi rantakadulla – kuva!

Kappaleet koskettivat

Yhteisen lauluesityksen lisäksi Samuli ja Paula herkistelivät kesällä 2014 Hirvensalmen Satulinnassa kuvatussa Vain elämää -ohjelmassa toistensa lauluesityksille.

Samulin ja Paulan duettoesityksestä ei tunnetta puuttunut.
Samulin ja Paulan duettoesityksestä ei tunnetta puuttunut.

Lue myös: Paparazzi löysi eronneen ja perheensä luota pois muuttaneen Samuli Edelmannin: esiintyi vapautuneena Hämeenlinnassa – kuvat!

Samuli esitti Paulan päivänä voimakkaasti tulkiten erosta kertovan Päiväkoti-kappaleen, ja Paula valitsi Samulin tuotannosta esitettäväkseen Miten ja miksi -kappaleen.

Kuten kappaleen nimestäkin voi päätellä, se käsittelee elämän sattumanvaraisuutta. Laulun on säveltänyt Samulin viime syksynä edesmennyt isä Toni Edelmann.

 

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Nelonen ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!