fbqSyövän selättänyt Jani Kokki palaa Hunks-ryhmään: Luulin, että se olisi taakse jäänyttä elämää! | Seiska
Uutiset
15.03.2020 18:04
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: Seiskan arkisto
Jani Kokki palaa Hunks-ryhmään.
Syövän selättänyt Jani Kokki palaa Hunks-ryhmään: Luulin, että se olisi taakse jäänyttä elämää!
Uutiset
15.03.2020 18:04
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: Seiskan arkisto

Hunks-ryhmästä tuttu Jani Kokki, 39, sai 14. helmikuuta iloisia uutisia. Hänelle ojennettiin syöpäkontrollista puhtaat paperit.

Lue lisää: Hunks-tanssija Jani Kokki selvisi syövästä: Jännitin tuloksia kymmenen päivää!

Hunksit palaavat

Tällä hetkellä Jani iloitsee elämästä ja terveydestä. Iloa elämään tuo myös Scandinavian Hunksien paluu lavoille huhtikuussa 20-vuotisen uransa kunniaksi. Mukana on myös jo ryhmän jättäneitä ex-Hunkseja.

– Edellisestä esiintymisestä poikien kanssa on seitsemän vuotta. Kyllä jännittää! Olin jo luullut, että Hunksit olisi minulta taakse jäänyttä elämää.

Scandinavian Hunks -ryhmä viettää 20-vuotisjuhlaansa.
Scandinavian Hunks -ryhmä viettää 20-vuotisjuhlaansa.

 

Lue myös: Uudesta syöpäleikkauksesta toipuva Jani Kokki toteutti haaveensa: ”Olin suunnitellut tätä jo kymmenen vuotta sitten!”

Scandinavian Hunks esiintyy 12. huhtikuuta Silja Europalla, ja 2. toukokuuta Silja Baltic Princessillä. Toiveena kuitenkin on, että esiintymiset eivät jäisi kahteen kertaan vaan jatkuisivat myös kesällä ja syksyllä.

– Treenit alkavat pian, käydään vanhoja tanssikuvioita läpi. Joillakin bändeillä on Greatest hits -kiertue, tämä on meiltä vähän samanlainen. Esitämme vanhoja hittejämme päivitettynä.