Jani Kokki selvisi syövästä.

Hunks-tanssija Jani Kokki selvisi syövästä: Jännitin tuloksia kymmenen päivää!

Uutiset | 14.03.2020 16:07

Hunks-tanssija Jani Kokki, 39, sai 14. helmikuuta iloisia uutisia. Ystävänpäivän iloksi hänelle ojennettiin syöpäkontrollista puhtaat paperit.

– Eipä paljon parempaa lahjaa olisi voinut saada, Jani iloitsee.

– Jouduin jännittämään tuloksia kymmenen päivää magneettikuvausten jälkeen. Ne olivat pitkiä päiviä. Oli vaikea keskittyä mihinkään, kun on pelko, että jotain löytyy.

Lue myös: Syövästä jo kerran toipuneen Hunks-tanssija Jani Kokin uusi syöpäsokki: Paksusuolesta leikattiin pois puoli metriä – ”Elimistöni ei toimi enää normaalisti!”

Nyt näyttää hyvältä

Kahdesta syövästä selvinneen Janin tunteet olivat helpottavien uutisten jälkeen luonnollisesti sekavat. Vaikka oireita ei ollutkaan, Jani tietää, ettei syöpä aina alussa ilmoita itsestään oireilla.

– Totta kai sitä toivoo parasta, mutta samalla on varpaillaan. Minä kun olen tottunut saamaan huonoja uutisia.

Vuonna 2013 Jani sairastui aggressiiviseen peräsuolen syöpään. Se leikattiin vuonna 2015.
Vuonna 2013 Jani sairastui aggressiiviseen peräsuolen syöpään. Se leikattiin vuonna 2015.

 

Lue myös: Uudesta syöpäleikkauksesta toipuva Jani Kokki toteutti haaveensa: ”Olin suunnitellut tätä jo kymmenen vuotta sitten!”

Jani kertoo, että seuraava tarkastuskäynti on loppuvuodesta. Syövän uusimisen varalta on tarkastuskäyntejä ensimmäisenä vuonna useita, ja sen jälkeen vähintään viiden vuoden ajan vuosittain.

– Ensimmäisen syöpäni kontrollit ovat periaatteessa ohi. Nyt tarkkaillaan viime vuonna sairastamaani syöpää. Se onneksi havaittiin ajoissa, ja lääkäri on sanonut, että todennäköisyys sen leviämiselle on pieni.

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!