Janita Lukkarinen leikattiin.

Syöpäsairaalle Janita Lukkariselle tehtiin sama leikkaus neljännen kerran: Menin todella huonoon kuntoon!

27.03.2020 06:04

Syöpäsairas tosi-tv-kaunotar Janita Lukkarinen, 26, joutui viime perjantaina kivuliaaseen leikkaukseen, jossa hänen vatsaontelostaan yritettiin poistaa sinne kertynyttä nestettä. Operaatio on tehty hänelle kolme kertaa aikaisemminkin, mutta tuloksetta.

– Tällä kertaa leikkaus tehtiin suun ja vatsalaukun kautta. Nestettä ei saatu tälläkään kertaa kokonaan pois, mutta siitä yritetään päästä eroon ruuansulatuksen avulla. Nyt tehty operaatio ei ollut yhtä kivulias kuin aiemmat. Menin niistä todella huonoon kuntoon, Janita kertoi Seiskalle heti operaation jälkeen.

– En ole menettänyt vielä ruokahaluani, mutta ruoka kerää nestettä vatsaonteloon, Janita kertoo. Kuva otettu viime viikon keskiviikkona.
– En ole menettänyt vielä ruokahaluani, mutta ruoka kerää nestettä vatsaonteloon, Janita kertoo. Kuva otettu viime viikon keskiviikkona.

 

Lue myös: Koronarajoitukset piinaavat! Janita Lukkarisen suru saattokodissa: Näenkö koskaan enää sisaruksiani!

Janitalla on nyt vatsaonteloon asetettu dreeni, jonka kautta neste pääsee valumaan ulos katetripussiin. Hän pääsi heti operaation jälkeen takaisin Terhokotiin, jossa on asunut tammikuusta lähtien. Janita toivoo, että pääsisi vielä jonakin päivänä käymään kotona.

– Tiedän kuitenkin, että se ei ole enää mahdollista, Janita huokaisee.

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan arkisto ja Janita Lukkarinen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!