fbq
Uutiset
16.07.2019 11:02
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Atte Kajova, Instagram
Janita Lukkarinen
Syöpää sairastava Janita Lukkarinen teki yllättävän paljastuksen rakkauselämästään: ”Olen pyrkinyt pitämään sen salassa teiltä!”
Uutiset
16.07.2019 11:02
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Atte Kajova, Instagram

Syöpää sairastava tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän makaa sairaalavuoteella. Otoksessa Janitan rakas Jani antaa hänelle suudelman. 

Kuvan yhteyteen Janita kirjoitti pitkän kirjoituksen, jossa hän kertoi yllättävän tiedon rakkauselämästään. Hän kertoi salanneensa asian seuraajiltaan jo muutaman vuoden ajan.

– On yksi asia mun yksityiselämässä, mistä oon yrittänyt pitää matalaa profiilia ja pyrkinyt pitämään sen salassa teiltä kaikilta 3vuotta. On kaksi miestä, jotka on yli kaiken rakastuneita muhun ja mä heihin. Nämä kaksi ihmistä ovat vastakohtia toisilleen ja täydentävät toisensa ihmisinä. Kun luulin kuolevani otin heidät molemmat mun lähelle viime vuonna, koska halusin nauttia yhteisistä hetkistä heidän molemman kanssa, Janita kirjoitti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A year ago 🙏❤️ Vuosi sitten lähdettiin Janin kanssa ambulanssilla päivystykseen ja sieltä syöpikselle mun kipujen takia. . Kyseinen kuva on otettu Hyvinkään sisätautien päivystyksessä, mä makasin vuoteella ja Jani suukotteli mua. . HOX EI HERKIMMILLE SILMILLE LUETTAVAKSI. 🚫 En kaipaa asiasta ilkkuvia mielipiteitä, koska kaikki me olemme tietoisesti olleet osallisina tätä kolmenkauppaa. 🙏 . On yksi asia mun yksityiselämässä, mistä oon yrittänyt pitää matalaa profiilia ja pyrkinyt pitämään sen salassa teiltä kaikilta 3vuotta. On kaksi miestä, jotka on yli kaiken rakastuneita muhun ja mä heihin. . Nämä kaksi ihmistä ovat vastakohtia toisilleen ja täydentävät toisensa ihmisinä. Kun luulin kuolevani otin heidät molemmat mun lähelle viime vuonna, koska halusin nauttia yhteisistä hetkistä heidän molemman kanssa. . Välillä ollaan yhdessä itketty ja naurettu, välillä ollaan oltu hampaat irvessä vastakkain, mutta aina pilarina on ollut heidän rakkaus mua kohtaan. . Mutta nyt kolmenkauppa on ohi ja jäljellä on kaunis suhde täynnä rakkautta, joka on nähnyt jo kaiken hyvän ja myös sen pahan. . Jani seisoi mun rinnalla myös viime syöpärundilla, eikä ikinä astunut pois kuvioista, mutta te näitte vain toisen niistä, jotka eivät ikinä jättäneet mua, vaikka jouduin syövän otteisiin ja vaikka kuinka riuduin ja kaiken lisäksi musta tuli kalju nainen! Sitä on rakkaus parhaimmillaan! 🙏💖 . Olen onnekas kun olen saanut kokea heidän molempien rakkauden yhtä aikaa, mutta olen ollut siinä asiassa myös itsekäs ja se itsekkyys loppui ja luovuin toisesta rakastamastani ihmisestä. Nyt se asia ei ole enää salaisuus, kun se on sanottu kerran ääneen. . This is something i'm not that proud of myself. I've been living like in a Soap Opera with two men over 3 years. My motto had been like "live fast, die young" except I never thought I would really die young and here I am. . So let's be honest with you guys. These both man loves me so Hard and i couldn't made up my mind so I kept them both loving and carrying me. . That is something I was selfish with and how many hearts I broke on my way cos I wanted and got it all to myself. But now it's over and there is just Him and I. 🙏💖

A post shared by Janita Lukkarinen JLu (@juanitapupu) on

Lue myös: Syöpää sairastava Janita Lukkarinen joutui kiireellä sairaalaan! Makaa eristetyssä huoneessa: Verenpurkaumia ja mustelmia ympäri kehoa

Tosi-tv-tähti kertoi, ettei kolmikon rakkaustarina kuitenkaan kestänyt. 

– Nyt kolmenkauppa on ohi ja jäljellä on kaunis suhde täynnä rakkautta, joka on nähnyt jo kaiken hyvän ja myös sen pahan. Jani seisoi mun rinnalla myös viime syöpärundilla, eikä ikinä astunut pois kuvioista, mutta te näitte vain toisen niistä, jotka eivät ikinä jättäneet mua, vaikka jouduin syövän otteisiin ja vaikka kuinka riuduin ja kaiken lisäksi musta tuli kalju nainen! Sitä on rakkaus parhaimmillaan!

Olen onnekas kun olen saanut kokea heidän molempien rakkauden yhtä aikaa, mutta olen ollut siinä asiassa myös itsekäs ja se itsekkyys loppui ja luovuin toisesta rakastamastani ihmisestä. Nyt se asia ei ole enää salaisuus, kun se on sanottu kerran ääneen.

 

Syöpä uusiutui

Janita sai hiljattain järkyttäviä uutisia, sillä hänen viime kesänä todettu imusolmukesyöpänsä uusiutui. Hänen uudet syöpähoitonsa ovat aiempaa rankempia.

– Hoitojen lopussa on intensiivijakso, jolloin en pääse kotiin lainkaan. Lisäksi minulle tehdään kantasolusiirto. Vuosi sitten mistään sellaisesta ei ollut edes puhetta. Se on viimeinen oljenkorsi, jolla syöpä yritetään nujertaa, Janita kertoi Seiskalle kesäkuussa.

Lue myös: Elämästään taistelevalta Janita Lukkariselta raastava some-päivitys - jalat eivät nouse syövän takia: "Oon elävä kuollut - mua pelottaa!"