fbq
Uutiset
12.07.2019 14:23
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Janita Lukkarinen
Elämästään taistelevalta Janita Lukkariselta raastava some-päivitys - jalat eivät nouse syövän takia: "Oon elävä kuollut - mua pelottaa!"
Uutiset
12.07.2019 14:23
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Tosi-tv-ohjelmista tuttu Janita Lukkarinen, 26, sai hiljattain musertavia uutisia, kun hän kuuli viime kesänä todetun imusolmukesyövän uusiutuneen.

Janita luuli jo kertaalleen selättäneensä syövän ja ehti iloita elämästä, mutta tuoreen diagnoosin myötä tosi-tv-kaunotarta odottavat uudet, aiempaakin rankemmat syöpähoidot.

– Hoitojen lopussa on intensiivijakso, jolloin en pääse kotiin lainkaan. Lisäksi minulle tehdään kantasolusiirto. Vuosi sitten mistään sellaisesta ei ollut edes puhetta. Se on viimeinen oljenkorsi, jolla syöpä yritetään nujertaa, Janita kertoi Seiskalle kesäkuussa.

Lue lisää: Syöpä uusiutui! Tosi-tv-kaunotar Janita Lukkarinen taistelee jälleen elämästään!

"Jalat ei nouse"

Nyt Janita on julkaissut uuden, pysäyttävän päivityksen syöpätaistelustaan. Hän julkaisi Instagram-tilillään kolme kuvaa, joissa hän poseeraa meikanneena. Janita yritti piristää ehodtuksella omaa mieltään, mutta tosiasiassa meikkaussessio heikensi hänen oloaan voimakkaasti.

- Mun oli tarkoitus tänään jakaa teille videoita, mutta halusin piristää itseäni ja meikata, se vaati kovan hinnan.. Meikkaaminen vei mun viimeisetkin voimat. Kun on fyysisesti kokoajan aivan äärirajoilla niin henkinenkään puoli ei vaan jaksa yksinkertaisesti. Pieninkin vastoinkäyminen tuntuu maailmanlopulta ja suru valtaa mielen, Janita kirjoittaa Instagramissa.

Lue lisää: Syöpää sairastava Janita Lukkarinen joutui kiireellä sairaalaan! Makaa eristetyssä huoneessa: Verenpurkaumia ja mustelmia ympäri kehoa

- Kun olin aivan loppu yksi lause sai mut aivan hajalle jonka jälkeen itkin kuin pieni lapsi suoraa kurkkua ja mun kaunis meikki oli pilalla, mikä sai mut harmistumaan entisestään. Välillä se on vain todella pienestä kiinni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me, myself and I Ekan kerran jaan kerralla kolme kuvaa, haluan että näätte mun "do that pose, happy me ja the ugly truth" 🌹 Mun oli tarkoitus tänään jakaa teille videoita, mutta halusin piristää itseäni ja meikata, se vaati kovan hinnan.. Meikkaaminen vei mun viimeisetkin voimat. Kun on fyysisesti kokoajan aivan äärirajoilla niin henkinenkään puoli ei vaan jaksa yksinkertaisesti. Pieninkin vastoinkäyminen tuntuu maailmanlopulta ja suru valtaa mielen. Kun olin aivan loppu yksi lause sai mut aivan hajalle jonka jälkeen itkin kuin pieni lapsi suoraa kurkkua ja mun kaunis meikki oli pilalla, mikä sai mut harmistumaan entisestään. Välillä se on vain todella pienestä kiinni. Hymykin on kauhean työn takana, mun jalat ei nouse kun kävelen, oon elävä kuollut ja laahustan kuin haamu. Haamu entisestä minästä. 😪 Kumpa se parempi päivä koittaisi pian, mutta mun hoidothan on vasta alussa.. Miten ihmeessä selviän tällä kerralla kun en päässyt ikinä palautumaan edellisestä kerrasta? Mua pelottaa että mun kroppa ei tällä kertaa kestäisi tätä raskasta matkaa ja se vain praikaisi. Eniten mua pelottaa se, että sairastin oikeasti edelleen kokoajan syöpää, en ikinä ollutkaan syöpävapaa, vaikka taudin piti olla selätetty.. Multa otettiin kaksi viikkoa sitten luuydinnäyte minkä tulokset saan kuulla 18.7. Mua jännittää todella paljon.. Silloin saan kuulla onko syöpä mennyt jo mun luuytimeen, koska se on jyllännyt kokoajan mun kehossa. 🙏 Kaikki rukoukset että ei olisi mennyt, koska mulla on nyt jo edessä raskaimmat hoidot, mitä kuvitella saattaa. Se olisi suuri murhe lisää tän kaiken kurjuuden päälle. Eniten mietin selviäisinkö silloin enää ollenkaan? Olisiko mulla mahdollisuutta? ✨✨✨ #Cancerfighter #goodnight #blackisback

Henkilön Janita Lukkarinen JLu (@juanitapupu) jakama julkaisu

Janita avautuu tekstissään, kuinka vähissä hänen voimansa ovat viime aikoina olleet.

- Hymykin on kauhean työn takana, mun jalat ei nouse kun kävelen, oon elävä kuollut ja laahustan kuin haamu. Haamu entisestä minästä. Kumpa se parempi päivä koittaisi pian, mutta mun hoidothan on vasta alussa.. Miten ihmeessä selviän tällä kerralla kun en päässyt ikinä palautumaan edellisestä kerrasta? Mua pelottaa että mun kroppa ei tällä kertaa kestäisi tätä raskasta matkaa ja se vain praikaisi, Janita kirjoittaa.

- Eniten mua pelottaa se, että sairastin oikeasti edelleen kokoajan syöpää, en ikinä ollutkaan syöpävapaa, vaikka taudin piti olla selätetty.

Lue lisä: Välttämätön sometauko! Syöpätaistelu vei tosi-tv-kaunotar Janita Lukkarisen voimat – ”Elämäni on ollut pelkkää suorittamista!”

Luuydinnäytteen tulos jännittää

Janita kertoo, että häneltä otettiin kaksi viikkoa sitten luuydinnäyte ja sen tulokset selviävät 18. heinäkuuta, eli ensi viikon torstaina. Testin tulokset jännittävät tosi-tv-tähteä suuresti.

- Silloin saan kuulla onko syöpä mennyt jo mun luuytimeen, koska se on jyllännyt kokoajan mun kehossa. Kaikki rukoukset että ei olisi mennyt, koska mulla on nyt jo edessä raskaimmat hoidot, mitä kuvitella saattaa. Se olisi suuri murhe lisää tän kaiken kurjuuden päälle. Eniten mietin selviäisinkö silloin enää ollenkaan? Olisiko mulla mahdollisuutta? Janita miettii.

Lue lisää: Vakavasti sairastunut tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen: Kantasolusiirto on viimeinen oljenkorteni!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »