Syntymäpäiväänsä juhlivalta Sampo Kaulaselta, 40, tunteikas blogiavautuminen: "Elämääni on mahtunut paljon menetyksiä - mutta kaikesta on selvitty!"

Uutiset | 16.05.2019 13:02

Kyläkauppias Sampo Kaulanen täyttää tänään 40 vuotta. Syntymäpäivänsä kunniaksi Sampo avautuu elämästään tunteikkaasti blogissaan.

Sampo kertaa tuoreessa blogipäivityksessään elämäänsä aina nuoruusvuosista alkaen. Sampo myöntää, että aikanaan hänen elintapansa olivat niin rankat, ettei hän täysin uskonut näkevänsä omia 40-vuotisjuhliaan.

- Olen erittäin iloinen tästä merkkipaalustani, koska parikymppisenä tuli kavereiden kanssa asiasta hiukan vitsailtuakin, että mahdetaanko koskaan nelikymppisiä nähdä. Tämä johtui sen ajan rankasta elämäntyylistä. Viini virtasi useita päiviä viikossa ja siinä samalla tietysti sattui ja tapahtui kaikenlaista, Sampo kirjoittaa blogissaan.

Lue myös: Sampo Kaulanen uhkaa sulkea sometilinsä - julkaisi yllättävän tilityksen: "Keskityn elämään!"

Sampo kertoo olevansa kiitollinen siitä, että on selvinnyt lukuisista vastoinkäymisistä ja saanut sittemmin ympärilleen ison perheen sekä rakastavan vaimon, Michele Murphy-Kaulasen.

- Elämääni on mahtunut paljon menetyksiä. Parhaan ystävän itsemurha, isän itsemurha, useita puolisoni keskenmenoja, avioero, taloudellisia ongelmia vuosikaudet, lääkekoukkua, useita läheltä piti -tilanteita ja kaikkea muuta. Kaikesta on kuitenkin selvitty ja mikä mahtavinta, on tässä ollut siistiä aikaakin! Olen tavannut täydellisimmän vaimon, saanut täydellisimmät lapset, saanut kokea mahtavia seikkailuja ja olen kiertänyt ja nähnyt maailmaa, Sampo kirjoittaa.

- Samalla, kun mietin ajankulumista eteenpäin, niin se aika hujahtaa yhtä nopeasti myös sen 20 vuotta eteenpäin ja silloin minä olen 60-vuotias. Tässä kohtaa huomaan jälleen kerran, että kun huvilaitteeseen on päästy ja noustu, niin eiköhän nautita kyydistä eikä pelätä tai murehdita sen loppumista ennen aikoja.

Lue myös: Sampo Kaulasen hurja suunnitelma! Kotitalo matalaksi ja elämyskeskus tilalle: Selfien pyytäjät ramppaavat oven takana!

Lue Sampon blogikirjoitus kokonaisuudessaan tästä linkistä!

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!