fbq
Uutiset
28.08.2020 10:07
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Janina Fry
Sykähdyttävää! Janina Fry poseeraa upeana harvinaisessa uimapukukuvassa - kuvan takana tärkeä sanoma: "Haluan kasvattaa tietoisuutta aiheesta"
Uutiset
28.08.2020 10:07
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Reilun viikon kuluttua alkavalla Tanssii tähtien kanssa -ohjelman uudella tuotantokaudella tanssahteleva ex-missi ja muotialan yrittäjä Janina Fry, 46, yllätti torstai-iltana some-seuraajansa julkaisemalla uimapukukuvan Itämeren rannalta.

Janinaa ei enää viime vuosina ole kovin usein nähty poseeraamassa uimapuvussa, joten kyseessä oli harvinainen tapaus. Takavuosina Janina toki esiintyi erittäin taajaan upeissa muotikuvissa ja poseerasi niin bikineissä kuin alusvaatteissakin. Missi- ja malliuransa myötä hän nousi 1990-luvulla ehdottomaksi seksisymboliksi Suomessa.

Torstaisen uimapukukuvan takana oli kuitenkin tärkeä sanoma. Torstaina vietettiin Itämeripäivää ja Janinan päivitys liittyi liittyikin Itämeren suojeluun.

– Meri on meille kaikille niin tärkeä ja virkistävä monella tapaa. Käyn itse miltei joka päivä meressä uimassa ja näen mitä siellä tapahtuu vuodenajasta toiseen. Tänään kun olemme viettäneet Itämeripäivää haluan myös omalta osaltani kasvattaa tietoisuutta aiheesta. Mitä me kaikki voimme tehdä parantaaksemme Itämeren kuntoa. Paikka jossa löydät hyviä vinkkejä Itämeren suojeluun on @johnnurmisensaatio Pienet teot kantavat yhdessä tehtynä yllättävän pitkälle, Janina kirjoitti.

Lue myös: Syntisen seksikkäitä tanssiasuja? Hävyttömän hot Janina Fry, 46, pääsee vihdoin irti TTK-parketille: "On sovittu, että mamma hoitaa nyt tämän"

Janina tanssii TTK:ssa yhdessä tanssinopettaja Anssi Heikkilän kanssa, joka on uusi nimi suosikkiohjelmassa.

– Vihdoin oli oikea aika osallistua tähän. Ajattelin, että nyt mä menen! Onneksi minulla on myös perheeni täysi tuki. On sovittu, että mamma hoitaa nyt tämän, Janina kertoi Seiskalle ohjelman lehdistötilaisuudessa.

– Mieheni tuumi, että ”Vau, rohkeaa, anna mennä!” kun taas lapseni toivoivat, että ”älä ole äiti huono, ettei sitten tarvitse hävetä.” Aion satsata tähän niin paljon, että kehtaan varmuudella tanssia suorassa lähetyksessä. Luulen, että tästä tulee kaikkinensa ihan sikamakea kokemus.

Lue myös: Takavuosien seksisymboli Janina Fry julkaisi 90-luvun hekumallisen alusvaatekuvan: "Ylivoimainen" - mutta muistatko tämän huikean alastonkuvan Janinasta?!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lajista toiseen! Mikä tanssi teidän mielestä tässä menossa? #mtvttk @tanssiitahtienkanssa #dance

Henkilön J A N I N A F R Y (@janinafry) jakama julkaisu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön J A N I N A F R Y (@janinafry) jakama julkaisu

Tanssii tähtien kanssa käynnistyy sunnuntaina 6.9. MTV3-kanavalla.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »