Katso kuvat!

Suvi Pitkänen tänään 31 vuotta: "Olen saanut ne asiat kuntoon, mitkä nuoruusvuosina sössin!" Huima muodonmuutos - katso!

Uutiset | 19.01.2018 18:19

Kauneusalan yrittäjä ja tosi-tv-tähti Suvi Pitkänen täyttää tänään (19.1.) 31-vuotta. Suvi nousi julkisuuteen vuonna 2006, kun hän pääsi Miss Suomi finaaliin. Neljä vuotta myöhemmin kaunotar osallistui myös Miss Helsinki -kisaan.

Suvi Pitkänen
Suvi Miss Suomi -kisan kuvauksissa luonnollisessa lookissa.

 

Suvi avioitui syksyllä 2014 Teppo Säkkisen kanssa, mutta myrskyisä liitto ei kauaa kestänyt. Ex-pariskunnalla on yhteinen tytär Safina, 4.

Lue lisää: SUVIN JA TEPON RAIVOKAS ERORIITA: SÄNGYSTÄ LÖYTYI VIERAS MIES!

Nykyään Suvin elämä on tyyntynyt, sillä kaunotar on ollut yhdessä it-konsultti Marko Sompin, 46, kanssa vuodesta 2015. Pariskunnalla on yhteinen lapsi, viime vuoden helmikuussa syntynyt Sofiel-tytär. 

Lue lisää: HUH, MIKÄ TYRMÄÄVÄ MORSIAN! KOSINTAA ODOTTAVA SUVI PITKÄNEN SOVITTI UPEAA MORSIUSPUKUA – KUVA!

Taloudellisia vaikeuksia

Suvi on avautunut julkisuudessa taloudellisesta ahdingostaan. Vuoden 2016 helmikuussa hänellä oli velkaa ulosotossa 24 365 euroa. Saman vuoden maaliskuussa Suvi kertoi  kuitenkin blogissaan velan olevan kuitattu. 

Lue lisää: SUVI PITKÄNEN TALOUDELLISESTA AHDINGOSTAAN: OLIN RASKAANA, RAHATON JA ULOSOTOSSA!

"Olen saanut asiat kuntoon"

Suvi julkaisi syntymäpäivänsä kunniaksi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän hehkuttaa tämän hetkistä elämäänsä. 

Harvoin musta näkee tälläsiä hammashymy kuvia mutta ihan synttäreiden kunniaksi aattelin laittaa, Suvi kirjoitti kuvansa yhteyteen. 

Julkkiskaunotar suosittelee 30 vuoden ikää kaikille. Kohukaunotar kertoo, että kyseisessä iässä on enemmän plussapuolia kuin hänen menneisyydessään. Esimerkeiksi hän listaa itsensä hyväksymisen, vastuun tekemisistään, aidon onnellisuuden sekä perheensä. 

 Mainittakoon vielä että nyt 31-vuotiaana olen paremmassa kunnossa niin henkisesti kuin fyysisesti kuin ehkä ikinä  ja olen saanut ne asiat kuntoon mitä nuoruusvuosina sössin, Suvi kirjoittaa kuvansa yhteyteen. 

 

31v.? Harvoin musta näkee tälläsiä hammashymy kuvia mutta ihan synttäreiden kunniaksi aattelin laittaa! Numero 31 ei ole mikään ihmeellinen eikä ikävuosissa mikään merkkipaalu. Mitä vanhemmaksi tulee,useat jättävät syntymäpäivien juhlinnan koska ”se ei merkitse oikein mitään”. Mulle merkitsee. Jokainen vuosi elettyä elämää,(vielä terveenä!),on merkittävä saavutus koska ”täällä oleminen”, terveys yms. ei ole itsestäänselvyys. Mun mielestä synttäreissä on siis kyllä syytä juhlaan,ihan joka ikinen vuosi? ? Mitä tähän ”kolmekymppisyyteen” muuten tulee,suosittelen vahvasti kaikille! Jos vertaa itseäni nyt menneisiin vuosiin niin plussa puolia tässä iässä on enemmän kun miinuksia. Muutama esimerkki: - itsensä hyväksyminen sellaisena kuin on - vastuullinen ote elämästä ja omista tekemisistä - aito onnellisuus ja ihana perhe - eteneminen uralla yms tätä listaa voisi jatkaa vielä aika monen pykälän verran! Mainittakoon vielä että nyt 31-vuotiaana olen paremmassa kunnossa niin henkisesti kuin fyysisesti kuin ehkä ikinä ?? ja olen saanut ne asiat kuntoon mitä nuoruusvuosina sössin! (??) Tänään ei juurikaan voi oikein juhlia kun työreissu edessä heti huomen aamulla mutta takuuvarmasti otan kyllä tämän illan menetetyt juhlat takaisin ? Hymyä kaikille tähän tammikuun siisteimpään päivään??? Kiitos kuvasta @mickys_pictures ? #happybirthdaytome #31 #birthday #bdaygirl #celebrating #with #luckydino

Henkilön Suvi Pitkänen (@suvipitkanen) jakama julkaisu

Myös kiinteistökuningatar Kaisa Liski viettää tänään syntymäpäiväänsä. 

Lue lisää: JÖSSES, MITEN HÄIKÄISEVÄN KAUNIS VIISIKYMPPINEN! KIINTEISTÖKUNINGATAR KAISA LISKI JUHLII SYNTYMÄPÄIVIÄÄN – KOHUKAUNOTAR ONNITTELI!

Seiska toivottaa onnea!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!