fbq
Uutiset
18.09.2019 19:08
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
tami
Suurin pudottaja-valmentaja Janni Hussi järkyttyi - Tami vähätteli ja uhkaili: "Mentiin rajan yli"
Uutiset
18.09.2019 19:08
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Suurin pudottaja -ohjelman toinen valmentaja Janni Hussi pitää Juhani "Tami" Tammisen käytöstä ja kommentteja pöyristyttävinä.

Raivostunut Juhani Tamminen lähti ovet paukkuen Suurin pudottaja -ohjelmasta – ryöpyttää rajusti Janni Hussia: ”Minä olen liideri, pitäkää tunkkinne!”

- Kuka saa olla minusta mitä mieltä tahansa, mutta siinä vaiheessa, kun tulee julkista uhkailua, niin silloin mennään rajan yli.

Jannia harmittaa erityisesti Tamin "tytöttelevä" asenne.

- Vaikka vuosi on kohta 2020, niin vieläkin saa naisena kuulla tytöttelyä. Minut palkattiin ohjelmaan valmentajaksi, ja hoidin työni.

Eripuraa

Suurimman pudottajan tulevassa jaksossa nähdään tilanne, jossa Janni ei löydä Tamia päivän treeneihin.

– Vähän pahasti näyttää siltä, että isäntä on lähtenyt karkuteille ja kaikki aikataulut on tältä päivää noudattamatta, Janni ihmettelee ohjelmassa.

Moiset kommentit aiheuttavat Tammisessa rajun närästysreaktion. Aateloitu kiekkoleijona ei sulata sitä, että hänen väitetään lähteneen karkuun – varsinkin, kun Tamin mahdollisista poissaoloista ohjelman kuvauksista oli kuulemma sovittu hyvissä ajoin.

Ovet paukkuen 

Finaalikuvauksissa keskiviikkona (18.9.) Hämeenkylän kartanolla Tamia ei näkynyt. Hän antoi ytimekkään selityksen poissaololleen.

– Nuoret juontajat hyppivät silmille ja painavat täysin väärää ja valheellista infoa julkisuuteen. Silloin se tarkoittaa, että pitäkää tunkkinne!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »