fbq
Uutiset
24.05.2018 09:42
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto
Danny & Erika
Danny ja Erika Vikman tunnustavat avoimesti: Eivät kuule hääkellojen soivan – ”Emme pysty rakentamaan yhteistä tulevaisuutta!”
Uutiset
24.05.2018 09:42
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto

Musiikkineuvos Danny alias Ilkka Lipsanen, 75, ja hänen mielitiettynsä Erika Vikman, 25, ovat olleet Suomen seuratuimpia pariskuntia siitä saakka, kun Seiska paljasti kaksikon seurustelevan. Tuoreimmassa, torstaina 24.5. ilmestyneessä lehdessämme kyyhkyläiset kertovat varsin avoimesti runsaat pari vuotta kestäneen suhteensa nykytilasta.

Kummallakin on takanaan kiireinen kevät ja ainakin Erikalla edessään vielä hektisempi kesä. Työkiireet eivät kuitenkaan vaikuta Erikan ja Dannyn keskinäisiin kemioihin, sillä heillä kummallakin on kyky elää hetkessä ja nauttia yhteisestä ajastaan.

Hetkessä elämiseen ei sovi pitkän tähtäimen suunnitelmat, kuten esimerkiksi häiden pohtiminen. Naimisiin meno on aihe, joka saa Dannyn mietteliääksi.

– Kun on saanut elää näinkin pitkän pätkän kuin mitä itse olen, niin sanoisin, ettei ihmissuhde parane menemällä naimisiin, Danny pohdiskelee.

– Meidän täytyy ottaa myös realiteetit huomioon, olenhan vanhempi kuin Erika.

Danny & Erika Vikman.

Samaa mieltä on myös kauniimpi osapuoli.

– Tällaisessa suhteessa ainut tapa on ajatella, että elämme päivän kerrallaan, Erika nyökkää.

– On fakta, ettemme pysty rakentamaan mitään yhteistä tulevaisuutta. Voimme vain elää hetkessä ja katsella joka päivä, onko tämä vielä ok. Toistaiseksi se on sopinut meille.

– Mielestäni ihmissuhteemme on hieno juuri näin, Danny myhäilee vieressä.

Lue Erikan ja Dannyn avoin parisuhdehaastattelu kokonaisuudessaan torstaina ilmestyneestä Seiskasta!