Jari Tervo tekee kirjaa Vesa-Matti Loirista.

Suosikkikirjailija Jari Tervo teki uuden aluevaltauksen – jättiprojekti Vesa-Matti Loirin kanssa: ”Tuntunut suorastaan loistavalta!”

25.08.2018 16:35

Kirjailija Jari Tervo on tehnyt uuden aluevaltauksen, sillä hän kirjoittaa legendaarisen Vesa-Matti Loirin elämäkertaa. Kyseessä on Jarin ensimmäinen elämäkertateos.

Lokakuussa julkaistava kirja ei ole kuitenkaan syntynyt toimisto-oloissa vaan mökillä.

– Olen ollut koko kesän mökillä, jossa olen kirjoittanut Loirin elämäkertaa, mikä on tuntunut oikein hyvältä ja suorastaan loistavalta, Jari veisteli tyytyväisenä Otavan kirjasyksyn avajaisissa.

Lue myös: Jari Tervon irstas seksitanssi kadulla varasti show’n, nuori mies nylkytti etumusta - paparazzikuvat Varasto 2 -elokuvan villeistä jatkobileistä!

Koirani on supersöpö!

Raija Oranen

Kirjailija Raija Orasen kesä on kulunut pitkälti kirjoittamisen, lapsenlapsien ja Topi-koiran parissa. Raija intoutuikin ylistämään hauvaansa.

– Topi on rodultaan halitopi. Se on kuusikiloinen, vaaleanruskea, ja siinä on kaikki hyvät rodut. Se on niin söpö! Raija hihkui.

Kesäni jatkuu Madeiralla!

Lasse Lehtinen

Kirjailija ja entinen Haluatko miljonääriksi -ohjelman juontaja Lasse Lehtinen nautiskeli kesän lämpimistä ilmoista mutta halajaa silti ulkomaille.

– Olen useina perättäisinä vuosina käynyt Madeiralla alkusyksystä. Se tavallaan jatkaa kesääni pari viikkoa, Lasse kertoi iloisena.

Lue myös: Tällä kysymyksellä voitettiin Suomen suurin Haluatko miljonääriksi? -potti!

Aion juhlistaa uraani!

Arto Nyberg

Oman ohjelmansa 15-vuotista taivalta ensi keväänä juhliva Arto Nyberg odottaa innolla töihinpaluuta.

– Syksy alkaa käytännössä nyt. Minusta on mukava palata töiden äärelle, ja keväällä olisi tavoitteena juhlistaa kulunutta 15 vuotta, Arto paljasti.

Teksti: Emmi Ikonen
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!