Uutiset

SuomiRock: Shirly Karvisella uusi rakas – 70 metrin taksimatka pikaruokalaan vakuutti, että tämä on "se oikea"!

17.12.2018 15:40

Miss Suomeksikin kruunattu televisiokasvo ja radioääni Shirly Karvinen, 25, on nykyään varattu nainen. Ex-missi kertoi ilouutiset tämänaamuisessa (17.12.) Radio SuomiRockin lähetyksessä. 

Lue lisää: Näihin erimielisyyksiin Shirly Karvisen ja Vertti Harjuniemen suhde kaatui: Vauvahaaveet aiheuttivat eron – ”Molemmat hajalla!”

Shirly kertoi kuuntelijoilleen viime viikonlopun tilanteesta, jossa hän ja hänen uusi rakkaansa halusivat hemmotella itseään ruoan merkeissä.

Paria laiskotti liikaa, minkä takia he eivät halunneet lähteä ravintolaan illalliselle. Seuraavaksi he pohtivat ruoan tilaamista kotiin, mutta odotusaika ei napannut kumpaakaan. Onneksi tilanteeseen löytyi kuitenkin ratkaisu.

– Huomasin, että olen valinnut nykyisen mieheni erittäin hyvin. Loppupeleissä päädyttiin nimittäin siihen, että tilattiin taksi ja mentiin lähimpään Mäkkäriin, joka sijaitsee 70 metrin päässä ja pyydettiin kuskia odottamaan. Siinä me sitten hajaannuttiin, toinen meni ostamaan pizzaa, toinen hampurilaisia. Sitten palattiin taksiin, ajettiin kotiin ja mentiin sohvalle syömään, Shirly kertoi. 

Kaunotar ei paljastanut lähetyksessä, kuka hänen uusi mielitiettynsä on.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Voice.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!