Katso kuva!
sebastian rejman

Suomen viisutähti Sebastian Rejman hölmöili Israelissa: sukelsi Kuolleeseenmereen vastoin yleistä kieltoa - vaaransi henkensä ja terveytensä!

16.05.2019 21:33

Vaikka Suomen Euroviisu-matka ei ylettänyt finaaliin asti, näyttää siltä, että edustajamme ovat nauttineet olostaan Tel Avivissa.  

Krista Siegfrids julkaisi aikaisemmin torstaina Instagram Storyssaan videoita, joissa muun muassa hän, Darude sekä Sebastian Rejman vierailevat Kuolleessameressä. 

Lue myös: Darude ja Sebastian Rejman pettyivät karvaasti viisutulokseen: Harmittaa vietävästi!

Sanonta kuuluu, ettei Kuolleeseenmereen voi hukkua, mutta tieto on väärä. Kuolleennmeren suolapitoisuus on 33 prosenttia, minkä vuoksi uiminen ja sukeltaminen kyseisessä meressä on erityisen vaikeaa ja vaarallista. Veden suolapitoisuus kelluttaa ihmistä erityisen voimakkaasti, minkä vuoksi uimarien voi olla jopa vaikeuksia saada jalkojaan merenpohjaan. Tämän vuoksi mahallaan uiminen on erityisesti kielletty. 

Lue lisää Euroviisuista: Mainostemppu? Madonnan viisufinaaliesiintyminen räjähdysherkässä tilassa - ei suostu allekirjoittamaan sopimusta!

Kuva Kristan Instagram Storysta
Kuvakaappaus Kristan Instagram Storysta - Kristan Instagram-tili

Kristan julkaiseman videon perusteella Sebastian on vähät välittänyt Kuolleenmeren vaaroista ja kaikkia käskyjä uhmaten päättänyt sukeltaa veteen.

Mikäli Kuolleenmeren suolavettä pääsee limakalvoille, on se pestävä välittömästi pois. Sen sijaan Sebastian hieroo videolla silmiään. Näin ollen mies tulee varmasti muistamaan kyseisen sukelluksen koko loppuelämänsä. 

Kuolleenmeren uimarannoilla on useita kylttejä, joissa kielletään niin sukeltaminen kuin vatsallaan uiminen. Paikalla on myös runsaasti uimavalvojia, jotka pitävät huolen uimarien turvallisuudesta. 

Krista kertoo videollaan, että myös he kuulivat varoituksista. 

- No mitä teki Sebastian Rejman? Krista kysyy. 

 - No vi**u sukelsin! Sebastian vastaa.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!