Hyppää pääsisältöön
Madonna

Mainostemppu? Madonnan viisufinaaliesiintyminen räjähdysherkässä tilassa - ei suostu allekirjoittamaan sopimusta!

Madonnan on tarkoitus esiintyä Tel Avivissa, Israelissa järjestettävien Euroviisujen suorassa finaalilähetyksessä lauantaina 18.5. Kilpailun vastaavan tuottajan Jon Ola Sandin mukaan maailman menestyneimmän naisartistin nouseminen viisulavalle on yhä epäselvää, sillä Madonnan tiimi ei ole suostunut allekirjoittamaan esitysoikeuksiin liittyvää sopimusta.

Ilman sopimusta Madonnalla ei ole mitään asiaa viisulavalle – oli hän miten kuuluisa tahansa.

- Neuvottelemme sopimuksesta yhä, Jon kertoi toissa päivänä, Times of Israel -lehdelle.

Lue myös: Voi ei, Darude ja Sebastian Rejman eivät vakuuttaneet – Suomi jäi viisufinaalin ulkopuolelle!

135 ihmisen seurue

Tietojen mukaan Madonna saapui Tel Aviviin tänään keskiviikkona. Hänen mukanaan saapui 135 ihmisen seurue, johon kuuluvat räppäri Quavo, 40 laulajan kuoro, 25 tanssijaa ja kymmeniä teknisestä toteutuksesta vastaavia henkilöitä.

Times of Israel -lehden mukaan Madonnan esitystä varten Israelin lennätettiin 30 tonnin edestä tarvikkeita, muun muassa 70 porrasta ja lavalle rakennettava hissi. Lisäksi Madonnalle ja hänen tiimilleen rakennetaan oma telttakylä viisuareenan viereen.

Lue myös: Darude ja Sebastian Rejman pettyivät karvaasti viisutulokseen: Harmittaa vietävästi!

Valmistelut käynnissä

Madonnan viisushow’n kerrotaan olevan vaakalaudalla, mutta hän on julkaissut Instagram-tilillään julkaisun, jossa hän harjoittelee esitystä.

- Madame X valmistelee faneilleen jotain erityistä, hän kirjoitti julkaisunsa yhteyteen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Madame ❌ is preparing something special for her fans...........

A post shared by Madonna (@madonna) on

Taktinen veto?

Madonnan viisusopimukseen liittyvät ongelmat vaikuttavat hyvin erikoisilta – ottaen huomioon, että hän harjoittelee show’taan Tel Avivissa. Lisäksi Madonna saa esityksestään 1,3 miljoonan euron korvauksen.

Madonna tunnetaan äärimmäisen viisaana bisnesnaisena, ja hän tarvitsee kesäkuussa julkaistavalle Madame X -albumilleen kaiken mahdollisen näkyvyyden. Mikä olisikaan parempi mainos kuin esiintyä yli 200 miljoonalle tv-katsojalle?! Tuskin mikään.

Viisufinaaliin liittyvä sopimusongelma on nostanut Madonnan otsikoihin ympäri maailmaa, ja kuhina kohutun esityksen ympärillä käy kuumempana kuin koskaan. Liekö sopimuksen allekirjoittamisen viivästyttäminen ollut taktinen peliliike, jotta jokainen varmasti tietää Madonnan esiintyvän viisufinaalissa? 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
All Over Press, Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!