fbq
Uutiset
26.09.2017 20:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Annika Palmu
Annika Palmu Kouvolassa
Suomen seksikkäin cheerleader Annika, 23, totaalisokissa: muutti kiekkorakkaansa mukana Kouvolaan – kutsuuko KooKoon tanssiryhmä?
Uutiset
26.09.2017 20:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Annika Palmu

Seiska esitteli viime keväänä Liigan pudotuspelien tuoksinassa Annika Palmun, Tampereen Tapparan liigajoukkueen huutosakin johtajan. Hakametsän legendaarisessa hallissa Sparkling Starsien tanssiryhmän riveissä ihastuttavaa Annikaa on luonnehdittu jopa Suomen seksikkäimmäksi cheerleaderiksi.

LUE LISÄÄ: Todellinen enkeli! Onko kurvikas Annika Suomen seksikkäin cheerleader?

LUE LISÄÄ: Suomen seksikkäin cheerleader Annika, 23, poseeraa yläosattomissa!

Vaikka hallitseva mestari Tappara on aloittanut kautensa vakuuttavasti ja tamperelaisen kiekkoväen keskuudessa on siten matala leposyke, Annikan maailma meni viime sunnuntaina aivan mullin mallin.

Megakuuma cheerleader selostaa Seiskalle, kuinka oli viettämässä viikon ainoaa yhteistä vapaapäivää poikaystävänsä Jere Rouhiaisen kanssa. Jere, 21, kiekkoilee ammatikseen juurikin kirvesrintojen riveissä.

– Juttelimme Jeren kanssa, että onpa nätti sää, että pitäisikö sitä lähteä sunnuntain kunniaksi ulkoilemaan, kunnes hänen puhelimensa soi, Annika kertaa dramaattisia tapahtumia.
 

Annika Palmun, 23, poikaystävä Jere Rouhiainen, 21, lainattiin Tapparasta KooKoohon.
Annika Palmun, 23, poikaystävä Jere Rouhiainen, 21, lainattiin Tapparasta KooKoohon.

Hän nielaisee ja jatkaa:

– Sitten sieltä tuli se tieto.

Tieto oli tämä: Tappara oli lainannut Jeren loukkaantumissumasta kärsivään Kouvolan KooKoohon, ja että puolustajan pitäisi olla jo seuraavana aamuna Kymenlaaksossa uuden joukkueensa harjoituksissa.

Annika kertoo menneensä moisesta uutisesta totaalisokkiin.

– Ensimmäiset puoli tuntia olivat aivan kaaosta. Mutta kyllä sitä sitten pystyi sulatella.

– Puolitoista tuntia sen puhelun jälkeen kaikki kamamme olivat autossa ja lähdimme ajelemaan Kouvolaan.

Annika on jo ehtinyt tutustua Kouvolan nähtävyyksiin. Kuvassa hän poseeraa kaupungin kiekkohallin edustalla.
Annika on jo ehtinyt tutustua Kouvolan nähtävyyksiin. Kuvassa hän poseeraa kaupungin kiekkohallin edustalla.

Reilun 2,5 tunnin ajomatkan aikana Pirkanmaalta Kymenlaaksoon kaksikolla oli aikaa sulatella shokkikäännettä. Perille päästyä ensivaikutelma uudesta asuinpaikasta oli kuulemma ”aika harmaa.”

– Illalla oli pimeää, aamulla kaikki oli huomattavasti paremman näköistä, Annika kehaisee.

– Asumme näin ensi alkuun hotellissa. Kaikella kunnioituksella, se ei ole yhtä kotoisa kuin Kouvolan jäähalli, joka on itse asiassa yllättävän hieno.

Tappara-taustaisilla rakastavaisilla ei toistaiseksi ole tietoa, miten pitkään hotellikomennus ja koko Kouvolan keikka ylipäänsä kestää.

– Sehän se tässä on kaikista vaikeinta, kun ei tiedä tarkkaan, miten pitkään täällä ollaan. Vielä ei voi eikä uskalla asennoitua siihen, että alkaisi rakentaa elämäänsä pidemmäksi aikaa Kouvolaan. Mutta kyllä kaikki ajan kanssa selviää.

 

Täällä me nyt ollaan.? Lempi väristä en kuitenkaan joutunu luopuun! ????

Henkilön Annika ? (@annikapalmu) jakama julkaisu

Annika on ehtinyt lisätä Instagramiin kuvan, jossa poseeraa KooKoon logon edessä. Jo sitä ennen hän oli lisännyt Insta Storiesiin makupaloja Kouvolasta, ja se synnytti hänen seuraajiensa keskuudessa välittömästi hurjat spekulaatiot:

Siirtyykö Suomen seksikkäin cheerleader toisen seuran huutosakkiin? Tekikö KooKoota kannustava Go Go Girls kaikkien aikojen kaappauksen?

Annikaa villinä vellovat spekulaatiot lähinnä naurattavat.

– Vakuutan, etten ole vaihtamassa seuraa. Tappara-fanien ei tarvitse olla huolissaan: olen vastaisuudessakin Sparkling Starsin kapteeni, Annika alleviivaa.

Onko Go Go Girlseiltä kuitenkin tullut houkuttelevia työtarjouksia?

– Hehehe, ei ainakaan toistaiseksi, Annika myhäilee.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »