Uutiset

Suomen seksikkäin Playboy-kaunotar on poistunut sinkkumarkkinoilta – uusi rakkaus vie ulkomaille!

27.07.2018 08:26

Helsingin kauneimmaksi naiseksi kruunattu Jessica Ruokola on löytänyt rinnalleen uuden rakkauden. Näyttävä nainen voitti Miss Helsinki -kilpailun vuonna 2016, mutta joutui luopumaan kruunustaan rumaksi muuttuneen ex-parisuhteensa vuoksi.

Nyt näyttää siltä, että Playboy-lehdessäkin hurmannut brunette on onnellisempi kuin aikoihin. Jessica on nimittäin löytänyt uuden rakkauden ja hän on nykyään varattu nainen.

- Uusi suhde pitää paikkansa, iloinen Jessica viestitti Seiskalle. 

Pariskunnan onni ei ole jäänyt ystäviltä huomaamatta, sillä kyyhkyläiset ovat jakaneet sosiaalisen median kanavissaan suloisia yhteiskuvia. 

Jessican uusi suhde tuo mukanaan myös muutoksia. Pariskunta asuu nimittäin eri maissa. Jessica asuu Suomessa, kun taas hänen miesystävänsä Espanjassa. 

- Nyt on ainakin hyvä syy lähteä aina lämpimään, nainen jatkaa. 

Viime vuonna ilmestyivät Jessican ensimmäiset Playboy-kuvat. Kaunotar kuvattiin Portugalin Playboyihin, jossa ovat aikaisemmin poseeranneet myös muun muassa Susanna Tanni ja Tiina Jylhä

- Sen lisäksi että mut nostettiin kuukauden Playmateksi, sain myös kokonaisen takakannen, Mä en osaa sanoin kuvailla, kuinka kiitollinen ja onnellinen olen kaikesta tästä, Jessica hehkutti. 

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!