Hotnow
Katso kuva!

Entinen Miss Helsinki Jessica Ruokola hemmottelee miesfanejaan - julkaisi todella rohkean alastonkuvan!

09.05.2018 20:11

Entinen Miss Helsinki Jessica Ruokola on pitänyt viime kuukaudet matalaa profiilia julkisuuden suhteen. Kaunotar päätti kuitenkin tänään keskiviikkona ilahduttaa miespuolisia fanejaan julkaisemalla Instagram-sivuillaan itsestään estottoman alastonkuvan.

Jessican julkaisema kuva on kerännyt hetkessä yli 1000 tykkäystä.

 

 

Bare.

Henkilön Jessica Ruokola (@jessicaruokola) jakama julkaisu

 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

MIES SYYNÄ KRUUNUN MENETYKSEEN

Jessica kruunattiin tammikuussa 2016 Miss Helsingiksi. Kuvankauniin tummaverikön missivuosi alkoi kuitenkin ikävissä merkeissä, kun hänen puolisonsa pahoinpiteli hänet samana viikonloppuna kun hänet kruunattiin Miss Helsingiksi. Pahoinpitelystä alkunsa saaneen tapahtumaketjun seurauksena Jessica joutui lopulta luopumaan kruunustaan.

Sittemmin Jessica on poseerannut Portugalin Playboy-lehden sivuilla vähäpukeisena.

– Oli suuri yllätys, että minut nostettiin kanteen ja valittiin Playmateksi. Tämä on todella upea lopetus tälle vuodelle, Jessica kertoi Seiskalle.

– Olen sairaan ylpeä itsestäni, ja tunne on minulle ihan uusi. Mieheni on minulle isona tukena. Nyt näyttää siltä, että pystyn mihin vain, Jessica hehkutti Seiskalle joulukuussa 2016.

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!