fbq
Uutiset
08.12.2017 10:38
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Seiskan arkisto
Nanna Karalahti täytti 30.
Uuh, Nanna Karalahti juhli kolmekymppisiä bikineissä – Jere: "Olet maailmani"!
Uutiset
08.12.2017 10:38
Teksti: Kalle Väistö|Kuvat: Seiskan arkisto

Jääkiekkolegenda Jere Karalahden vaimona paremmin tunnettu fitnesskaunotar Nanna Karalahti täyttää perjantaina (8.12.) 30 vuotta.

Lue myös: Jere Karalahti ja Nanna: Hellyydenosoituksia altaalla – kuva!

Nanna otti pyöreiden juhlintaan varaslähdön ja vietti synttäreitään etukäteen ystäviensä seurassa etelän lämmössä. Hän julkaisi synttärimatkaltaan myös kuvia Instagram-tilillään. Yhdessä kuvista kaunotar poseeraa aurinkotuolissa mustissa bikineissä.

KIITOS vielä näille naisille, rakkaille ystäville, joiden kanssa vietettiin etukäteen mun 30 vuotis-synttäreitä. Oikea päivä on 8.12 ja nyt on ihana saada viettää se rakkaan mieheni kanssa. Oon etuoikeutettu ja kiitollinen, että mulla on teidät mun elämässä. Kaikista rakkaimman ja tärkeimmän eli poikani vierestä kun saan herätä joka aamu, on mulla järisyttävän hieno lahja jokaisena päivänä. Mä en tarvitse mitään muuta mun elämään kun tärkeimmät ihmiset. Te ootte mun suurin lahja, Nanna kirjoitti julkaisunsa yhteyteen.

Nannan mies Jere onnitteli vaimoaan tämän synttäriaamuna Instagramissa julkaisemalla kuvan punaisessa aamutakissa poseeraavasta rakkaastaan.

Oot maailmalle vaan joku mut mulle olet KAIKKI, Jere kirjoitti kuvansa yhteydessä.

 

Huh huh???Oot maailmalle vaan joku mut mulle olet KAIKKI❤️Paljon onnea?

A post shared by Jere Karalahti (@jerekaralahti) on

Lokakuussa Seiska uutisoi, että Jere ja Nanna muuttivat Helsingistä Keravalle omakotitaloon.

Lue lisää: Tänne Jere ja Nanna Karalahti muuttivat – 369 000 euron omakotitalo!

Nannan ansiotulot olivat viime vuonna 104 669 euroa. Pääomaa kertyi vain kolme euroa. Hän sai mätkyjä hieman alle 19 000 euroa. Jeren ansiotulot nousivat viime vuonna 116 653 euroon. Pääomaa kertyi 1 080 euroa. Mätkyjä tuli 49 712 euroa.

Lue lisää: Huh huh, mikä tulopompsahdus! Jere ja Nanna Karalahti tienasivat molemmat yli 100 000 euroa - kymppitonnien mätkyt!