Telkkari

Harvinaisen suoraa puhetta! Tyrmäävän kaunis Bachelorette-Jenny, 35, täräyttää totuuden tiskiin tv-ohjelman miesehdokkaista: ”Ajattelin, että voi apua…”

12.10.2018 13:18

Nelosella ja Livillä pyörii parhaillaan syksyn odotettu uutuusohjelma. Bachelorette Suomessa unelmien sinkkunainen, Jenny Helenius, 35, etsii rinnalleen sitä oikeaa.

Ohjelmasta on nyt nähty kaksi jaksoa, joissa Jenny tapasi ensimmäistä kertaa kaikki hänestä kilpailevat köriläät, kun miehet kävelivät kukin vuorollaan Vanajanlinnan edustalla turkulaisblondin tykö.

Lue myös: Suomen Bachelorette Jenny Helenius: Koulukiusaus vaikutti itsetuntooni!

– Ensimmäinen ajatus heistä kaikista oli, että ei vitsi, kukaan heistä ei ole ollenkaan tyyppiäni! Sinne saapui 13 miestä ja ajattelin, että voi apua…

– Toki sitä on ensi alkuun pinnallinen ja kiinnittää huomiota lähinnä ulkoiseen olemukseen. Jos nyt ihan suoraan sanon, niin eihän siellä montaa sellaista ollut, jota olisin voinut kuvitella itselleni, Jenny täräyttää suoraan.

Jenny Helenius.

Jennyn ajatukset alkoivat kuitenkin hiljalleen muuttua, kun kaunotar pääsi tutustumaan miehiin pintaa syvemmälle.

– Se muuttui, kun pääsin juttelemaan ja tutustumaan heihin kahden kesken. Sitten olikin yllättävän hauskaa, vaikkei ulkoinen habitus olisikaan ollut aivan mieleinen.

Lue myös: Oho, Suomen Bachelorette Jenny Helenius kävi treffeillä Ensitreffit alttarilla -komistuksen kanssa – tässä lopputulos!

– Ja vaikuttaahan sekin, jos mies osaa pukeutua ja on vahva itseluottamus. Kyllähän sellainen alkaa näyttää ihan hirveän hyvältä!

Bachelorette Suomi maanantaisin Livillä klo 21.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!