Hyppää pääsisältöön
Markku Ritaluoma haastattiin oikeuteen Floridassa.

Sunny Car Centerin kohuliikemies Markku Ritaluoma joutui hankaluuksiin Yhdysvalloissa: haastettiin oikeuteen – jätti miljoonatimantit ja Rolexin maksamatta!

Sunny Car Center -sotkussa miljoonakorvauksiin Suomessa tuomittu Markku Ritaluoma, 63, on joutunut pulaan oikeuden kanssa myös nykyisessä asuinmaassaan Yhdysvalloissa.

Jupakka alkoi Ritaluoman vääntäessä miljoonadiiliä Palm Beachissa toimivan ylellisen jalokiviyrityksen kanssa. Ritaluoma halusi ostaa noin 1,7 miljoonan euron arvosta timantteja ja koruja.

Lue myös: Häkellyttävässä kattohuoneistossa asuva Sunny Car Center -liikemies Markku Ritaluoma säikähti suomalaisia luksushotellissa – rinnalla viehättävä latinonainen!

Haastehakemuksen mukaan Ritaluoma vakuutteli koruliikkeelle odottelevansa ”tiettyjen varojen siirtoa”, jotta voi lunastaa miljoonatimantit.

Sitä odotellessa hän ehdotti, että koruliike maksaisi hänen yöpymisensä ökyhotelleissa. Lisäksi Ritaluoma puhui itselleen yli 26 000 dollarin edestä käsintehtyjä italialaisia pukuja ja tyttöystävälleen 23 000 dollarin kaulakorun, 46 000 dollarin Rolex-kellon ja 45 000 dollarin timanttisormuksen.

Lue myös: Näin Sunny Car Center -liikemies Markku Ritaluoma purki paineita kotirannallaan käräjien jälkeen – katso paparazzikuva!

Haastehakemuksen mukaan Ritaluoma oli luvannut maksaa takaisin heti, kun hänen timanttidiilinsä toteutuu. Kuukaudet kuluivat, mutta rahoja ei kuulunut. Jalokivifirmalta loppui kärsivällisyys ja yritys nosti kanteen. Firma syytti Ritaluomaa ja 46-vuotiasta naista muu muassa sopimusrikkomuksesta ja petoksesta sekä vaati valamiesoikeudenkäyntiä.

Lue lisää Ritaluoman ja koruliikkeen välisestä jupakasta ja kuinka kohuliikemies onnistui välttämään oikeudenkäynnin torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!


Teksti:
Kalle Kangas
Kuvat:
Seiskan arkisto

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!