fbq
Uutiset
08.10.2017 08:06
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Ari Lahti
Sofia Immonen
Sukupuoltaan korjannut Sofia Immonen tottui jo jättirintoihinsa – tältä uusi povi näyttää: Ne tuntuvat todella luonnollisilta!
Uutiset
08.10.2017 08:06
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Ari Lahti

Tosi-tv-tähti Sofia Immonen yllätti kesällä paljastamalla Seiskalle korjaavansa sukupuolensa. 

TAUSTAA: SUKUPUOLTAAN KORJAAVAN JUHA IMMOSEN HÄKELLYTTÄVÄ MUODONMUUTOS SOFIAKSI PARISSA KUUKAUDESSA – KUVAT!

TAUSTAA: SOFIA IMMONEN HÄKELTYI RINTALEIKKAUKSEN LOPPUTULOKSESTA: NE OVAT NIIN ISOT - VIDEO!

TAUSTAA: SUKUPUOLTAAN KORJANNUT SOFIA IMMONEN AVOIMENA: SEKSIHALUNI KATOSIVAT – HORMONIT SEKOITTIVAT ELIMISTÖN!

TAUSTAA: SOFIA IMMONEN ESITTELEE UUSIA JÄTTIRINTOJAAN TÄNÄÄN TV:SSÄ - TÄLTÄ LOPPUTULOS NÄYTTÄÄ: OTIN NÄMÄ ITSEÄNI, EN MIEHIÄ VARTEN!

Prosessi on edennyt nopeasti ja muutama viikko sitten Sofia leikkautti itselleen neljän desin silikonirinnat. Hän on ehtinyt tottua uusiin naisellisiin muotoihinsa.

– Uudet rintani ovat tuntuneet omilta ja todella luonnollisilta. Ikään kuin olisin saanut puuttuvan osan itseäni. Ne eivät vielä ole laskeutuneet, ja lopullisen muodon näkee vasta muutaman kuukauden jälkeen. Loput tikit poistetaan tällä viikolla, ja arvet vaalenevat ajan myötä, hän kertoo.

Pitää rinnat visusti piilossa

Lopputulokseen hän on hyvin tyytyväinen, ja kokee, ettei ratkaisu olisi voinut oikeampi.

– Otin rinnat pelkästään itseäni varten, koska koin, että ne ovat luonnollinen osa minua, kuten kaikilla naisilla. Ne tuovat minulle iloa, kun katson itseäni peilistä, sekä kohentavat itsevarmuutta.

Sofia Immonen

Toisin kuin monet julkisuudessa esiintyvät povipommit, Sofialla ei ole aikomustakaan esitellä rintojaan lehtien sivuilla  rivoissa kuvissa.

– En pidä siitä, että varsinkin silikonirinnat rinnastetaan usein seksistiseen ajatusmaailmaan. Minulla ne eivät ole mitään näytekappaleita tai miesten viihdykkeitä, enkä todellakaan aio hakea niillä huomiota. Minä aion pitää paitani napit visusti kiinni julkisesti. Eiköhän meillä riitä näitä tissejään esitteleviä itsesuojeluvaistottomia tyttöjä ihan tarpeeksi muutenkin, hän toteaa.

– Sensuellit ja taiteelliset alusvaatekuvat ovat eri asia, ja sellaisia voisin joskus harkita, hän lisää.