fbq
Uutiset
20.09.2017 16:00
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Ari Lahti
Sofia Immonen
Sofia Immonen vietiin rintaleikkaukseen: Seiska mukana – kuvat!
Uutiset
20.09.2017 16:00
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Ari Lahti

Sukupuolenkorjausta läpikäyvä tosi-tv-kasvo Sofia (ent. Juha) Immonen matkusti tänään keskiviikkona Tallinnaan rintaleikkaukseen. Seiska oli mukana matkassa ja reportteri ja kuvaaja saattelivat hermostuneen Sofian leikkaussaliin.

Sofia Immonen

- Minua pelottaa eniten se, jos en enää heräisi nukutuksesta, hän pohti ennen leikkausta.

TIina Jylhä

- Kaikkiin leikkauksiin sisältyy aina riskejä, mutta tässä riskit ovat aivan samat kuin jos naiselle asennetaan silikoni-implantit, Sofian sukupuolenkorjauksesta vastaava kauneusalaekspertti Tiina Jylhä kertoi Seiskalle vähän ennen leikkausta.

Sofia Immonen

Sofia ei vielä ennen Tallinaan saapumista tiennyt varmasti, minkä kokoiset rinnat hänelle laitettaisiin, mutta yhdessä operaation suorittavan kirurgin Jan Troostin kanssa he päättivät laittaa hänelle neljän desilitran silikonit, eli todella isot. Sofialla oli sen verran vahvat rintalihakset, että implantit jouduttiin asentamaan rintalihaksen päälle, eikä sen alle.

Sofia Immonen

Sofia ei saanut syödä tai juoda koko päivänä, joten hän oli senkin takia heikkona ennen leikkausta.

- Pyörryttää, hän totesi maatessaan leikkauspöydällä.

Sofia Immonen

Nukutuksen jälkeen toimittaja ja kuvaaja joutuivat poistumaan leikkaussalista. Leikkaus on parhaillaan käynnissä ja sen tulokset voit katsoa muutaman tunnin päästä Seiskan verkkosivuilta.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »