Sofia Immonen sukupuolenkorjauksen jälkeen: Itki onnesta katsoessaan peiliin – ”Kehoni on sellainen kuin sen olisi aina pitänyt olla!”

Uutiset | 26.01.2019 10:07

Seiska uutisoi Hottikset-tosi-tv-sarjasta tutun Sofia (ent. Juha) Immosen, 31, sukupuolenkorjausleikkauksesta joulukuussa Thaimaassa.

Lue myös: Seksihäiriköt iskivät heti! Sukupuolensa korjannutta Sofia Immosta kurkitaan ikkunoista ja pommitetaan härskeillä ehdotuksilla – näin Sofia vastaa!

Seiska sai joulukuussa heti leikkauksen jälkeen lyhyen tilaisuuden jututtaa Sofiaa. Tuolloin hän oli luonnollisesti vielä hieman tokkurassa, mutta nyt viisi viikkoa myöhemmin Sofia puhkuu iloa ja energiaa.

– Kun heräsin leikkauksen jälkeen ja katsoin itseäni ensimmäisen kerran peilistä, itkin onnesta. Nyt kehoni on sellainen kuin sen olisi aina pitänyt olla.

– Jännittävää tässä on, etten itse tunne mitään eroa tai muutosta itsessäni.

Lue myös: Sofia Immonen toipuu sukupuolenkorjausleikkauksesta – Suvi Pitkänen auttoi laittomasti Thaimaassa oleskelleen Sofian takaisin Suomeen

Vaativassa, noin seitsemän tuntia kestäneessä leikkauksessa Sofian peniksestä rakennettiin vagina.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Ahti Kettunen
Kuvat:Ahti Kettunen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!