fbq
Sukellusvenemurhaajaksi epäillystä Peter Madsenista paljastui karmivaa uutta tietoa – yhteys myös toiseen paloittelumurhaan? | Seiska
Uutiset
29.10.2017 17:07
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: All Over Press
Peter Madsenia kuvaillaan erikoiseksi ihmiseksi.
Sukellusvenemurhaajaksi epäillystä Peter Madsenista paljastui karmivaa uutta tietoa – yhteys myös toiseen paloittelumurhaan?
Uutiset
29.10.2017 17:07
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: All Over Press

Ruotsalainen toimittaja Kim Wall oli elokuussa juttukeikalla Tanskassa, jossa hän haastatteli sukellusveneessä keksijä Peter Madsenia.

Viikkoa myöhemmin Kimin päätön ja jalaton torso löytyi merestä. Ruumissa oli lukuisia puukoniskuja. Madsenia epäillään toimittajan murhasta.

Lue lisää: Tämä murha puhuttaa nyt kaikkia - toimittaja Kim Wallin kuolemasta lisää hirvittäviä yksityiskohtia julki: Peter Madsenin kidutusvideot kauhistuttavat!

Madsen on todettu erikoiseksi ihmiseksi jo vuosia sitten, mikä tulee ilmi hänestä kertovassa, vuonna 2014 julkaistussa kirjassa. Sen nimi on suomennettuna Raketti-Madsen.

Hulluksi professoriksi kutsutulla keksijällä oli pakkomielle sukellusveneisiin ja omaan avaruusalukseen. Hänellä ei ollut edes insinöörin loppututkintoa, sillä hän piti itseään syntymänerona.

Madsenilla oli eri hankkeilleen useita rahoittajia, mutta hän ajautui poikkeuksetta näiden kanssa riitoihin. Hänen kerrotaan olleen riitatilanteissa todella uhkaava ja pelottava.

Madsenin vanhempien erotessa poika oli jäänyt isälleen, jota kuvataan sadistiksi. Madsen sai tavata äitiään vain kerran vuodessa.

Koulussa Madsen oli nörtti, joka ei ollut kiinnostunut tytöistä, kunnes lesbopari perehdytti hänet seksin saloihin.

Yhteys toiseen surmaan?

Naimisissa oleva mutta lapseton Madsen on ollut vakituinen asiakas sadomasokistien klubeilla. Hänen vaimonsa on pysynyt poissa julkisuudesta, mutta on välittänyt medialle viestin, joissa vakuuttaa puolisonsa olevan syytön.

Madsen on myöntänyt syyllistyneensä ainoastaan hautarauhan rikkomisen. Poliisi ja yleisö pitävät kuitenkin miehen syyllisyyttä 99-prosenttisen varmana.

Rikostutkijat ovat myös löytäneet arkistoista selvittämättömän paloittelusurman vuodelta 1986. Kööpenhaminan satama-altaasta löytyi muovipusseista nuoren japanilaisnaisen ruumiin kappaleita. Tuolloin 15-vuotias Madsen liikkui päivittäin samalla alueella. Hänellä ja hänen kavereillaan oli siellä vaja, jossa he puuhasivat tekniikan parissa.