fbq
Tämä murha puhuttaa nyt kaikkia - toimittaja Kim Wallin kuolemasta lisää hirvittäviä yksityiskohtia julki: Peter Madsenin kidutusvideot kauhistuttavat! | Seiska
Uutiset
28.10.2017 11:04
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: All Over Press
Peter Madsen nautti kidutusvideoista.
Tämä murha puhuttaa nyt kaikkia - toimittaja Kim Wallin kuolemasta lisää hirvittäviä yksityiskohtia julki: Peter Madsenin kidutusvideot kauhistuttavat!
Uutiset
28.10.2017 11:04
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: All Over Press

Palkitun ruotsalaisen freelancetoimittajan Kim Wallin, 30, elämä päättyi julmasti 10. elokuuta kesken juttukeikan. Hän oli matkannut Tanskaan haastattelemaan itseoppinutta keksijää Peter Madsenia tämän sukellusveneelle.

Kun Kim ei palannut, hänestä tehtiin katoamisilmoitus. Madsen väitti jättäneensä toimittajan laiturille ja lähteneensä merelle, jossa alus yllättäen upposi.

Viikkoa myöhemmin Kimin päätön ja jalaton torso löytyi merestä. Ruumissa oli lukuisia puukoniskuja.

Madsen muutti kertomustaan ja väitti, että Kim oli kuollut saatuaan laivalla iskun päähänsä, ja että Madsen oli paniikissa haudannut Kimin mereen.

Karmiva tietokone

Lokakuun 9. päivänä Madsen passitettiin mielentilatutkimukseen. Aiemmin vuolassanainen epäilty lopetti yhteistyön poliisin kanssa, kun merestä löydettiin saha läheltä väylää, jossa sukellusvene oli surmapäivänä seilannut.

Madsen yritti myös viimeiseen saakka estää poliisia tutkimasta hänen tietokonettaan. Hän vetosi ensin koneensa sisältämiin liikesalaisuuksiin ja sitten siihen, että kone on ollut muidenkin ihmisten käytössä.

Tietokoneelta löytyikin seksuaalisväritteisiä kidutusvideoita. Osassa videoista uhreina olleet naiset kuolivat, ja Tanskan poliisi tutkii nyt videoiden aitoutta.

– Videot osoittavat kiinnostusta kidutukseen ja murhiin, rikostutkija kertoi ruotsalaisen Expressenin haastattelussa.