fbq
Uutiset
20.11.2020 12:49
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Warner Music & Sony Music
Behm ja Keko Salata
Suhdepaljastus: Supersuosittu laulajakaunotar Behm ja tuottajaguru Keko Salata viihtyvät yhdessä - ikäeroa 11 vuotta!
Uutiset
20.11.2020 12:49
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Warner Music & Sony Music

Hei rakas -kappaleellaan vauhdikkaan läpimurron suomalaisen musiikin kirkkaimpien tähtien joukkoon tehnyt laulaja Rita Behm, 26, taiteilijanimeltään Behm, on vältellyt parhaansa mukaan julkisuuden valokeilaa, vaikka Behmin kappaleet ovatkin soineet hurjaa tahtia radiokanavilla ympäri valtakunnan.

Behm on kertonut haastatteluissa, että on haaveillut ensisijaisesti kappaleiden tekemisestä, mutta artistina julkisuudessa oleminen ei ole hänelle mieluisaa.

-  Mulla on musiikki, minkä takia olen esillä. Mä en halua olla Ritana kaikille tuolla, Behm sanoi kesällä Ylen haastattelussa.

- Mulla on ollut motiivi tehdä biisejä. Artistiudesta en haaveillut vaan mä sain iloa luomisesta, biisien tekemisestä. Artistina olemiseen kuuluu esillä olo. Mä pelkään yksityisyyden menettämistä enkä halua brändätä itseäni. Olisi kamalaa, jos ihmiset tietäisivät kuka olen, mutta eivät tuntisi mun biisejä, Behm puolestaan kertoi Iltalehdelle syyskuussa.

Behm
Behm on noussut vauhdilla suomalaisen musiikin tähtitaivaalle.

Salainen suhde

Julkisuutta välttelevän laulajakaunottaren parisuhdekuviot ovat pysyneet poissa mediasta, mutta Seiska on saanut useista luotettavista lähteistä varmistettua, että Behm on seurustellut jo noin vuoden päivät tuottajansa Sakke Aallon, 37, kanssa.

Taiteilijanimellä Keko Salata omaa musiikkiuraansa tehnyt Aalto on tehnyt Behmin kanssa yhdessä laulajan debyyttialbumin Draaman kaari viehättää, ja Aalto oli tuottamassa myös Behmin läpimurtohittiä Hei rakas.

Lue myös: Tunnistatko, keitä ovat nämä kuvien kaunottaret? Testaa tietosi tuoreista suomalaisista julkkiskasvoista!

Pari tapasi toisensa vuonna 2018, jonka jälkeen he alkoivat tehdä töitä yhdessä, mutta romanttiseksi suhde muuttui vuonna 2019. Pariskunta ei asu vielä toistaiseksi yhdessä, sillä Aalto asuu Helsingissä ja Behm majailee Lahdessa, mutta Seiskan saamien tietojen mukaan Behm on viettäyt runsaasti aikaa Aallon luona Helsingissä.

– Sakke ja Rita ovat pitäneet yhtä vuoden päivät työn ulkopuolella. Vain harva tietää asiasta, Seiskalle paljastetaan musiikkipiireistä.

Seiska tavoitti Saken sähköpostilla. Mies ei kuitenkaan halunnut kommentoida suhdetta sanallakaan. Tuottajaguru ei myöskään kiistänyt suhdetta.

Pariskunta ei ole näyttäytynyt julkisissa tilaisuuksissa romanttisesti yhdessä, mutta Behm on julkaissut parista yhteiskuvan vuoden alussa.

Yhteistyö yhdisti

Heinolasta lähtöisin Behm ja Aalto ovat tehneet yhteistyötä parisen vuotta. Aalto on muun muassa ollut sovittamassa ja tuottamassa Behmin kappaleita.

– Suhde on ollut lähinnä vain lähipiirin tiedossa ja siitä ei ole sen suuremmin huudeltu minnekään. Musiikillinen yhteistyö on luonut hyvän verhon heidän suhteelleen, lähipiiriläinen paljastaa.

Keko Salata
Sakke Aalto eli Keko Salata on tehnyt musiikkia Suomen suurimmille artisteille.

Tuottajaguru Aalto on tehnyt töitä monien suomalaisten ykkösrivin artistien kanssa. Hän on ollut muun muassa tuottamassa Cheekin Sokka irti -hittialbumia (2012) sekä esimerkiksi JVG:n, Mikael GabrielinRobinin, Diandran, Uniikin ja Anna Abreun kappaleita. Lisäksi hän on julkaissut omia kappaleitaan Keko Salata -artistinimellä.

Liikevaihto nousussa

Aallon oma lmusiikkialan yritys SAHH Oy on tehnyt voittoa koko olemassaoloaikansa. Vuodesta 2014 asti pyörinyt yritys on Aallon yksin omistama.

Viime tilikaudella sen liikevaihto oli 134 000 euroa. Liikevaihto nousi edellisvuodesta 10,5 prosenttia ja liikevoitto yritys teki 81 000 euroa. Yhtiön omavaraisuusaste oli 68 prosenttia, mikä on millä tahansa yrityskaavalla laskien todella hyvä lukema.

Saken omat tulot olivat vuonna 2019 myös mainiota luokkaa. Ansiotuloja oli 74 315 euroa ja pääomatuloja 15 356 euroa. Mätkyjä Sakelle tuli maksettavaa 3 162 euroa.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »