Suhdekriisissä rypevä julkkislääkäri Emilia Vuorisalmi auttaa muita sydänsuruissa – ”Elän kuin opetan!”

Uutiset | 07.07.2019 18:32

Seiska uutisoi aikaisemmin, että rakkaustohtori Emilia Vuorisalmen, 40, ja hänen miehensä, ex-koripalloilija Maurizio Pratesin, 44, suhde on ajautunut pahaan kriisiin ja Emilia on muuttamassa pois pariskunnan yhteisestä asunnosta.

Lue lisää: Suhdekriisi! Julkkislääkäri Emilia Vuorisalmi muuttamassa erilleen koripalloilijarakkaastaan!

Myöhemmin Emilia vahvisti sosiaalisessa mediassa päättäneensä erota.

– Haluamme Maurizion kanssa ilmoittaa, että olemme perusteellisen harkinnan jälkeen päättäneet erota. Jatkamme yhteistä matkaa ihanan poikamme vanhempina. Emme tule kommentoimaan eroa nyt emmekä myöhemmin millään tavoin. Kiitos kaikesta tuesta ja ymmärryksestä, Emilia kirjoitti sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Rakkaustohtori Emilia Vuorisalmen ero on totta - muutti jo erilleen koripallorakkaasta: "Kiitos kaikesta tuesta"

Emilia kertoi Seiskalle Tuplashotti-podcast-sarjan kutsuvierastilaisuudessa avanneensa verkkokurssin, jolla auttaa ihmisiä pääsemään yli sydänsuruista.

Hän kirjoitti aikoinaan samasta aiheesta esikoiskirjansakin, jossa käsitteli omia kokemuksiaan.

Lue myös: Ensimmäiset yhteiskuvat! Emilia Vuorisalmen ja ex-koripallotähti Maurizion perheonni kukoistaa – kuskasivat poikavauvaa yli 1 000 euron ökyrattailla!

– Muiden ihmisten auttaminen on minulle todella tärkeää. Olen aina pyrkinyt elämään samalla tavalla kuin opetan. Tähtään siihen, että minulla on tarpeeksi vapaa-aikaa ja aikaa perheelle. Olen aika nopea tekemään, ja kun teen jotain, teen sen tehokkaasti.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!