Katso kuvat!

Ensimmäiset yhteiskuvat! Emilia Vuorisalmen ja ex-koripallotähti Maurizion perheonni kukoistaa – kuskasivat poikavauvaa yli 1 000 euron ökyrattailla!

Uutiset | 06.10.2018 09:02

Emilia Vuorisalmen ja Maurizio ”Maukka” Pratesin poika vietti puolivuotispäiväänsä hiljattain. 

Lääkäri ja kirjailija Emilia Vuorisalmen ja ex-huippukoripalloilija Maukka Pratesin perheonni näyttää kukoistavan. Seiskan paparazzi bongasi iloisen pariskunnan Helsingin Ullanlinnan Succés-ravintolan terassilta pienokaisensa kanssa.

Lue myös: Tässä upeassa arvokiinteistössä Emilia Vuorisalmi ja Maurizio-rakas asuvat: 850 000 euron ja 111 neliön loft-henkinen ökykoti – kuva! 

Maukka ja Emilia kahvilan terassilla

Maukka tuntui uhraavan enemmän aikaa pienokaiselle kuin Emilia-äiti. Hän jaksoi myös jutella aktiivisesti kuppilan terassin muiden asiakkaiden kanssa. Emiliaa tuntui sen sijaan kiinnostavan enemmän älypuhelimen näpyttely. Emilialle äitinä oleminen ei ole uusi juttu, sillä hänellä on myös 12-vuotias tytär näyttelijä Mikko Leppilammen kanssa.

Emilia ja Maukka

Pari on selvästi panostanut lapsensa hyvinvointiin. Poikaa kuskataan yli 1 000 euron arvoisissa Stokke Xplory V6 -ökyrattaissa, joiden mainostetaan tarjoavan lapselle optimaalista turvallisuutta. Emilia näytti olevan erityisen viehtynyt rattaisiin, sillä hän työnsi ne niin vauhdikkaasti ylös Korkeavuorenkatua, että Maukalla oli täysi työ pysyä hänen kintereillä.

Emilia ja Maukka tapasivat keväällä 2017. Heidän ensimmäinen yhteinen lapsensa syntyi helmikuussa, alle vuoden seurustelun jälkeen.

 

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Pasi Murto, Panu Hörkkö
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!