Sara Sieppi ja Lucas

Suhde Sara Sieppiin syvenee! Popparikomistus Lucas teki paljonkertovan liikkeen

Uutiset | 08.10.2020 13:07

Sara Siepin ja nuoren laulajatähden Lucaksen suhde näyttäisi edenneen seuraavalle tasolle. Ennen ahkerana Tinder-deittisovelluksen käyttäjänä tunnettu Lucas on poistanut profiilinsa sovelluksesta.

– Mahtoikohan Sara olla syynä sovelluksen poistoon, deittailijat aprikoivat.

Seiska uutisoi kyyhkyläisten tapailusta syyskuussa, jolloin toimitukseen sateli vihjeitä helsinkiläisistä karaokebaareista, joissa pariskunta on toistuvasti nähty läheisissä tunnelmissa. Kaksikkoa ei kuitenkaan saatu kommentoimaan suhdehuhuja.

Nuorella ja komealla Lucaksella on levytyssopimus Sony Musicin kanssa. Lucas on julkaissut yhden albumin ja toinen on työn alla.
Nuorella ja komealla Lucaksella on levytyssopimus Sony Musicin kanssa. Lucas on julkaissut yhden albumin ja toinen on työn alla.

Lue myös: Yllätyssuhde! Sara Sieppi heilastelee nuorta popparia!

Jonon ohi karaokeen

Syyskuussa kaksikko herätti huomiota näyttävällä saapumisellaan helsinkiläiseen karaokeravintolaan.

– Sara ja Lucas saapuivat yhteisellä taksilla Wallikseen, jossa heitä odotti pari tuttavaa. Seurue ei jäänyt tavisten tavoin seisomaan jonoon, vaan he purjehtivat ihmisten ohi järjestyksenvalvojan vinkistä. Sara ja Lucas viihtyivät ravintolassa läheisissä tunnelmissa, Seiskalle raportoitiin tuolloin.

Lue myös: Taksilla karaokeen ja jonon ohi! Sara Sieppi ja poppari Lucas viihtyivät läheisissä tunnelmissa!

Uusi koti

Sara osti heinäkuussa ensimmäisen oman asunnon Helsingistä ja hän on kertonut muutostaan ja asunnon sisustamissuunnitelmista sosiaalisessa mediassa avoimesti.

Kaunotar paljasti Instagram-videotarinassaan, että ensiasunto löytyi kesällä hieman sattuman kaupalla.

– Aloin yksi viikonloppu katsoa ekaa kertaa kaikkia asuntoja ja sillä silmällä, jos joskus ostan oman, ja löysin tämän. Sit mä olinkin yhtäkkiä näytössä ja sit samalla viikolla oli pankkineuvottelut ja sitten ostinkin asunnon, eli en käynyt missään muualla (näytössä), Sara kertoi.

Sara on ollut julkisuudessa vuodesta 2011 lähtien, jolloin hänestä tuli Miss Suomi.
Sara on ollut julkisuudessa vuodesta 2011 lähtien, jolloin hänestä tuli Miss Suomi.

Lue myös: Sara Sieppi paljastaa yksityiskohtia uudesta 449 000 euron ullakkokodistaan - tärkeä haave ei toteutunut liian kovan hinnan takia: "Alkuvaiheessa itkin ja mietin, mitä olen mennyt tekemään"

Seiska uutisoi syyskuussa, että asunto sijaitsee lähellä merenrantaa ja Saran uusi koti on sisältää kaksi huonetta, avokeittiön ja kylpyhuoneen sekä saunan.

Seiskan tietojen mukaan Sara on lunastanut itselleen myös autopaikan talon sisäpihalta. Sara maksoi asunnosta 449 000 euroa.

Lue myös: Katoaako missikaunottarelta merinäköala?! Sara Siepin uusi koti on pian keskellä massiivista rakennustyömaata – kuva!

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan arkisto ja Karim Awad/Sony Music Finland
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!