Uutiset

Spede Pasasen kuolema aiheutti Riitta Väisäselle kauan jatkuneen surun: Olin pitkään sokissa!

06.02.2018 09:43

Kaunis elämä -ohjelmassa nähtävä ex-missi Riitta Väisänen on ollut vuosikymmeniä julkisuudessa. Misseyden jälkeen hän juonsi pitkään Spede Pasanen tuottamaa Kymppitonnia.

Lue myös: Riitta Väisänen, 63, rajussa velkahelvetissä ja vakavassa sairauskierteessä – ulosotossa yli 90 000 euroa!

Julkisen uransa kovimpana paikkana Riitta pitää Spede Pasasen äkillistä kuolemaa sydänkohtaukseen vuonna 2001. Riitta ja Spede olivat ehtineet tehdä yhteistyötä yli 30 vuotta. 

– Se oli niin äkillinen poismeno... mutta en tietenkään tarkoita, että pitäisi saada harjoitussydäreitä!

– Olin pitkään sokissa ja surullinen. Vieläkin mietin Spedeä, sillä hän oli minulle todella tärkeä ihminen. Hänen kauttaan sain tärkeimmät työni.

Riitta Väisänen ja Spede Pasanen.

Lue myös: Riitta Väisäsen raju sairauskierre: hirvittäviä kipukohtauksia ja helvetillistä ihottumaa – leikkaus tulossa!

Riitta sanoo selvinneensä Speden kuolemasta ajan kanssa.

– Teimme Kymppitonnia vielä Pertin kuoleman jälkeen, mikä tuntui samaan aikaan hassulta ja pahalta. Olin tottunut, että Pertti kävi nauhoituksissa, ja soitin hänelle kuvauspäivien päätteeksi.

Riitalla ja Spedellä oli toistakymmentä vuotta kestänyt seurustelusuhde. Riitta kertoo, että hänellä on edelleen Speden puhelinnumero tallennettuna kännykkäänsä.

Lue myös: Riitta Väisänen yllättyi Kymppitonnin uudesta juontajasta – pettyi, ettei kysytty mukaan: Ohjelman jatkuminen tuo minulle silti rahaa!

– Jotkut ihmiset ajattelevat, että mitä teen numerolla tai aionko soittaa tuonpuoleiseen. Lenita Airisto sanoi minulle, että hänelläkin on Max Jakobsonin ja Pentti Kourin numerot vielä tallessa, Riitta kertoo.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!