Katso kuvat!
Mikael Renwall

Sometähti Mikael Renwall esittelee paljasta vartaloaan sosiaalisessa mediassa: En tee sitä huomion takia!

11.05.2019 14:31

Somepersoona ja tubettaja Mikael Renwall aloittaa pian oman keskusteluohjelman Inez Mediassa.

- Haluaisin ehdottomasti vieraaksi laulaja Alman. Tiedossa on, että ainakin laulajat Tuuli ja Sini Yasemin ovat tulossa vieraakseni, Mikael kertoo Seiskalle Inez Median lanseeraustilaisuudessa Helsingissä. 

Mikael on nauttinut esiintymisestä lapsesta asti. Hän muistaa, että hänen kosmetologina työskentelevä äitinsä on patistanut poikaansa mallintöihin.

- Olin 10-vuotias, kun tein ensimmäisen näytösmallikeikkani. Siitä ei mennyt kovinkaan montaa vuotta, kun perustin oman muotiblogini. Olen piilottanut sen, mutta tekstit ovat edelleen tallessa. Olen halunnut kasvaa ulos niistä ajoista ja pyyhkiä menneisyyteni pois. En kuitenkaan häpeä vanhoja tekstejäni.

Katso myös: Herranpieksut, mikä ori! Tältä näyttää Britney Spearsin 13 vuotta nuorempi mallirakas - lihakset kuin betonia, katso!

Mikaelilla on sosiaalisessa mediassa noin 30 000 seuraajaa. Hän on tottunut saamaan niin hyvää kuin huonoa palautetta. 

- En tykkää lukea Jodelia, mutta sitä kautta saan todella suoraa palautetta. Olen kasvattanut sen verran vahvan kuoren, etten ota ilkeitä palautteita itseeni. 

Mikael tuottaa sosiaaliseen mediaan runsaasti materiaalia englanniksi, koska hänellä on ulkomaalaisia seuraajia. Useissa kuvissa ja videoissa hän tykkää esitellä treenattua vartaloaan. 

- En tee sitä huomion takia, mutta tiedän, että seuraajani tykkäävät nähdä minua vähissä vaatteissa. Saan etenkin miehiltä palautetta siitä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

guess what I'm thinking about

A post shared by Mikael Renwall (@mikaelrenwall) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

thank goodness it's Thursday already!

A post shared by Mikael Renwall (@mikaelrenwall) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIDAYYY

A post shared by Mikael Renwall (@mikaelrenwall) on

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!