fbq
Uutiset
21.05.2018 08:31
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Amanda Harkimo ja Lauri-rakas lemmenlomailivat.
Somekuvat paljastivat Amanda Harkimon ja tv:stä tutun Lauri Taatsin yllätysromanssin: yhteinen lemmenloma Barcelonassa – katso!
Uutiset
21.05.2018 08:31
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Useista tosi-tv-ohjelmista tuttu Amanda Harkimo, 27, on seurustellut jo parin kuukauden ajan virolaissyntyisen Lauri Taatsin, 30, kanssa.

Amanda suostui vahvistamaan pienen tinkaamisen jälkeen suhteensa, koska Instagramiin ladatut lomakuvat Barcelonasta eivät jättäneet epäilylle sijaa. Molemmat poseeraavat omilla sivuillaan Calvin Kleinin uikkareissa saman hotellin parvekkeella ja altaalla.

– Kai se sitten on myönnettävä. Tapasimme jo alkuvuodesta. Menemme hissun kissun eteenpäin, Amanda kertoo.

 

brb

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on

Lue myös: Amanda Harkimon sinkkupäivät ohi – rakastui tv:stä tuttuun tatuoituun Lauriin!

Hankalia suhteita

Temptation Island -sarjassa nähtävä Amanda kertoi vielä maaliskuussa olevansa ikisinkkuna, jonka elämä on ollut melko hurjaa.

Parhaillaan pyörivässä Temptation Islandissa Amanda on yllättäen ollut kiltti tyttö. Toisin oli muutama vuosi sitten Ruotsin Paratiisihotelli-sarjassa, jossa hän harrasti tv-katsojien ällistykseksi seksiä erittäin aktiivisesti.

 

Vappu 2018

A post shared by Guccifer 3.0 (@puff_faija) on

Lue myös: Tällainen on Amanda Harkimon uusi poikaystävä Lauri Taats, 30: Läpikotaisin tatuoitu könsikäs heilastellut aiemmin Miss Suomen ja Miss Helsingin kanssa!

Amandan parisuhteet eivät ole olleet helpoimmasta päästä. Hän seurusteli pitkään räppäri Junon kanssa, joka sai suhteen aikana lapsen toisen naisen kanssa. Amanda antoi syrjähypyn anteeksi.

– Se johtuu siitä, että tiedän, etten ole itsekään puhdas pulmunen. Olen pettänyt kumppania ja minua on petetty. Raamatussakin lukee, että kaikille pitää antaa anteeksi, Amanda kertoi maaliskuussa Seiskalle.

Viime kesänä Amanda tapaili muusikko Olli Hermania, mutta suhde vaihtui kaveruudeksi.