Olivia Oras

Some-julkkis Olivia Oraksen raju ero poikaystävästä: Minut on uhattu hakata ja tappaa!

30.10.2017 13:40

Taiteilija Johanna Oraksen ja hänen taidekauppiasmiehensä Reijo Oraksen tytär, some-julkkis Olivia Oras on eronnut poikaystävästään. Hän avautuu suhteen päättymisestä Instagram-sivuillaan.

- Harvoin kirjotan mitään super henkilökohtaista someen, mutta nyt on pakko... Hiljattain eksäni jättäneenä oon saanu 24h sisällä vaiks mitä uhkauksii ja kiristysviestejä hänen jätkäkavereiltaan. Tottakai saa olla vihanen ja tunteikas, mut johonkin on vedettävä raja, Olivia kirjoittaa.

Ex-poikaystävän kaverit eivät ole jättäneet Oliviaa rauhaan, vaan lähettäneet taiteilijaperheen kasvatille tappouhkauksia.

- Hauskin oli ehkä se että mua uhattiin sillä et 'henkilö X' julkaisee Facebookkiin postauksen missä kertoo kaikille mun mielenterveysongelmista. Ei keksitty muuta kuin yrittää kiristää asialla minkä kanssa mä oon erittäin avoin, täysin sujut ja mistä oon puhunu julkisesti mm. lehdissä ja mun dokkarissa.  Mut on uhattu hakata ja tappaa, mun erittäin läheisiä ystäviä on uhkailtu, yks ystävä sai jo pari löyntiä päähän... Mitä miehille on tapahtunu ja mist lähtien tällanen käytös on ok? Eikä tää oo edes eka kerta... What a way to deal with getting dumped??

Dokkarilla Olivia viittaa hänestä ja somejulkisuudesta tehtyyn dokumenttielokuvaan The Perfect Selfie, joka sai ensi-iltansa DocPoint -festivaaleilla tämän vuoden alussa.

LUE MYÖS: Tv-tärppi: Huippis-juontaja teki dokumentin some-prinsessa Oliviasta!

Filmin ohjasivat muun muassa Sannin hovikuvaajana tunnettu Jenni Salonen sekä Suomen huippumalli haussa -ohjelman juontajanakin kunnostautunut stylisti Maryam Razavi, jonka miesystävä Mikko Leppilammi toimi elokuvan tuottajana.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!