fbq
Telkkari
20.02.2017 09:30
Teksti: Atte Alhainen|Kuvat: Olivia Oraksen Instagram
Olivia Oras poseeraa selfiessä.
Tv-tärppi: Huippis-juontaja teki dokumentin some-prinsessa Oliviasta!
Telkkari
20.02.2017 09:30
Teksti: Atte Alhainen|Kuvat: Olivia Oraksen Instagram

Subilla esitetään huomenna tiistaina (21.2.) uunituore kotimainen dokumentti nuoresta Olivia Oraksesta, josta sosiaalinen media on tehnyt staran. 18-vuotiaalla Olivialla on Instagramissa yli 21 000 seuraajaa ja hän lataakin palveluun ahkerasti kuvia itsestään. 

Elokuva sai ensiesityksensä vasta tammikuussa DocPoint-festivaaleilla. Filmin ovat ohjanneet muun muassa Sannin hovikuvaajana tunnettu Jenni Salonen sekä Suomen huippumalli haussa -ohjelman tuleva juontaja Maryam Razavi, jonka miesystävä Mikko Leppilammi on toiminut elokuvan tuottajana.

 

The Perfect Selfie, @maryam.razavi @jennitalvikki ?, ?: @jekkuberglund #perfectselfie #perfectselfiethemovie #premier

A post shared by Olivia Oras (@oliviaoras) on

Kritisoi some-maailman aurinkoisuutta

Olivian elämää vuoden ajan seuraavassa dokumentissa some-prinsessa itsekin muistaa narista siitä, että sosiaalinen media näyttää ihmisistä hyvin rajatun, valikoidun ja siksi vääristyneen kuvan. Filmiin on päätynyt myös vähemmän aurinkoisia vaiheita Olivian elämästä, toisin kun hänen Instagram-tililleen.

Olivia Oras on tottunut jossain määrin julkisuuteen jo ennen some-aikakautta. Hän on nimittäin paljon esillä olleen taiteilijapariskunnan Johanna ja Reijo Oraksen tytär.

Sub.Doc: The Perfect Selfie Sub ti 21.2.2017 klo 21.00.