Uutiset

Sokkiuutinen Radio Suomipopin kuuntelijoille! Kanavan tähtijuontaja Sami Kuronen lopettaa: Jätän pestin omasta aloitteesta!

09.12.2019 09:21

Radio- ja tv-juontaja Sami Kuronen, 45, lopettaa toistaiseksi työt Radio Suomipopilla. Sami kertoi asiasta sosiaalisessa mediassa maanantaina 9. joulukuuta.

Kiitos Suomipop! Haikeana ilmoitan, että työni Suomipopilla on tältä erää tehty ja on aika suunnistaa kohti uusia haasteita. Sain työskennellä viimeiset seitsemän vuotta Suomen suosituimmalla radiokanavalla ja olen siitä ikuisesti kiitollinen. Nämä vuodet ovat olleet elämässäni monin tavoin suurta muutoksen aikaa. Muutos on usein hyvästä ja siihen uskon nytkin! Tällä kertaa se tapahtuu omasta aloitteesta. Kiitos ihanat työkaverit ja maailman parhaat kuulijat. Teitä tulee ikävä.
Uusista kuvioista lisää kun aika on.

sami kuronen

Radion lisäksi Sami on tuttu erityisesti Nelosen katsojille. Hän on juontanut jo kuuden tuotantokauden ajan suopersuosittua Temptation Island Suomi -ohjelmaa, jonka seitsemännen tuotantokauden kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä Thaimaassa. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!