Katso kuvat!
sami kuronen

Temptation Island Suomen uuden kauden kuvaukset käynnistyivät tänään – Sami Kuroselta raju paljastus kulisseista: ”Draama alkoi ennen kuin...”

28.11.2019 14:31

Temptation Island Suomen kuudes tuotantokausi on edelleen käynnissä, mutta samaan aikaan seitsemännen tuotantokauden kuvaukset ovat alkaneet Thaimaan lämmössä. 

Ohjelman juontaa, kuka muu muka kuin grillimestari Sami Kuronen

- Maailmassa on seitsemän ihmettä, seitsemän kuolemansyntiä, seitsemän veljestä… Kohta meillä on myös seitsemäs Temppari-kausi! Sami hehkuttaa Instagramissa. 

Mies teki myös kaksi muuta paljastusta. 

- Kuvaukset alkoivat tänään eikä pareja oltu edes ehditty erottaa toisistaan, kun draamaa oli jo tarjolla, Sami jatkaa.
 
Jotta jännitys pysyy aina ensi kevääseen asti, ei Sami valitettavasti voi paljastaa draamankaaren yksityiskohtia. 

Lue lisää: Temptation Island Suomi: Sänky natisee ja mörkö lyö sisään - Maria Aden kanssa pettävä Väpä ei kadu pätkääkään: "Oon ihastunut!"

Lue lisää: Temptation Island Suomessa luvassa himokas kolmen kimppa! Annikan rinnat saavat lemmekkään käsittelyn: "Mites tää lähti eskaloitumaan yhtäkkiä?!"

Temptation Island Suomea on erityisesti tällä kaudella kritisoitu siitä, että saarelle on valittu hyvin nuoria pariskuntia, joiden suhdekaan ei ole kestänyt kovinkaan kauaa. Nyt tilanteeseen on luvassa muutos. 

- Joko me saadaan pareja, jotka olleet oikeasti kauan yhdessä? Kuvan kommentoinnissa kysytään. 

- Kyllä, Sami vastaa. 
 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: nelonen media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!