fbq
Uutiset
09.08.2018 15:26
Teksti: sami sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus
martina aitolehti
Sofia Belórfin pahoinpidellyt Martina Aitolehti rehenteli poliisikuulusteluissa: "Onhan mulla voimaa ihan helvetisti - heittelin järjestysmiehiä!"
Uutiset
09.08.2018 15:26
Teksti: sami sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus

Kohukaunotar Martina Aitolehti tuomittiin tänään torstaina 40 päiväsakkoon Sofia Belórfin pahoinpitelystä.

LUE LISÄÄ: Martina Aitolehdelle 1 320 euron sakkorangaistus Sofia Belórfin pahoinpitelystä – Martina: Sanoin painu v*ttuun ja tartuin tukasta!

Seiska sai poliisilta tapauksen julkiset esitutkintamateriaalit. Martinaa epäiltiin aluksi myös laittomasta uhkauksesta ja toisesta lievästä pahoinpitelystä, joka kohdistui Sofian ex-mieheen Niko Nousiaiseen.

Martinan epäiltiin lyöneen nujakassa myös Nikoa, mutta Niko ei vaatinut Martinalle rangaistusta, ja kummatkin kertoivat lyönnin osuneen Nikoon rytäkässä vahingossa, joten syytteitä ei nostettu. Martina hyökkäsi viime vuoden heinäkuussa The Weeknd -artistin keikalla Kaisaniemen puistossa Sofian kimppuun, koska tämä oli viestinyt hänen miehelleen Stefan Thermanille.

Martinalla ja Stefulla oli tuolloin käynnissä paha parisuhdekriisi. Järjestysmiehet ja julkkisportsari Teemu ”Pastori” Potapoff joutuivat rauhoittamaan raivostuneen Martinan.

– Otin Martinasta hallintaotteen ja sanoin Martinalle: "Rauhoitu, kaikki katsovat. Kohta olet Seiskassa", Pastori kertoi kuulusteluissa.

– Onhan mulla voimaa ihan helvetisti, en mä sitä kiistä, mutta en muista lyöneeni. Heittelin enemmän niitä järjestysmiehiä, ku ketään muuta, Martina rehenteli voimillaan, kun häneltä kysyttiin, löikö hän Niko Nousiaista.

Sofia: Martina uhkasi heittää pää edellä aidan yli

Laitonta uhkausta epäiltiin, koska Sofia kertoi Martinan uhanneen heittää hänet yli aidan.

– Hän huusi ”sinulla on kaksi minuuttia aikaa lähteä v*ttuun, muuten heitän sut pää edellä tosta kaiteelta alas”. tuota hän toisti noin kolme kertaa, ja itse en kerennyt sanoa väliin mitään, kun hän löi minua kasvoihin avokämmenellä, Sofia kertoi kuulusteluissa.

Niko Nousiaisen mukaan Martina oli tilanteessa päihtynyt.

– Martina oli huomattavasti humaltuneempi kuin Sofia. Tuskin Martina olisi tullut edes juttelemaan, jos olisi ollut selvinpäin, Niko totesi.

Martina puolestaan kiisti olleensa ollenkaan humalassa, mutta myönsi myöhemmin kuulusteluissa juoneensa pari lasi viiniä ja lasin shamppanjaa. Laittomasta uhkauksesta ei lopulta nostettu syytettä.

Otsikkoa muokattu klo 15.52.