fbq
Uutiset
09.08.2018 09:37
Teksti: sami sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus
martina
Martina Aitolehdelle 1 320 euron sakkorangaistus Sofia Belórfin pahoinpitelystä – Martina: Sanoin painu v*ttuun ja tartuin tukasta!
Uutiset
09.08.2018 09:37
Teksti: sami sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus

Martina Aitolehden ja Sofia Belórfin välinen viimekesäinen kissatappelu käsiteltiin tänään Helsingin käräjäoikeudessa. Kumpikaan naisista ei ollut paikalla oikeudessa ja ainoa todiste teosta oli Martinan poliisikuulusteluissa tekemä tunnustus. 

- Sofian tultua vip-alueelle, sanoin ensin vip-hosteille, että viekää Sofia pois. Sanoin asiasta kolme kertaa ja hostitkin kävivät sanomassa hänelle. Kun hän ei poistunut kävin itse sanomassa, että painu v*ttuun. Kun hän ei poistunut tartuin tukasta kiinni ja painoin alaspäin. Kyllä varmasti olen kovaa repinyt, koska olin hyvin vihainen, syyttäjä luki Martinan kuulustelukertomuksen oikeudessa.

KATSO VIDEO: Vip-käsirysystä video: Martina Aitolehti potki järjestysmiehiä, runteli ensin Sofia Belórfia – katso!

Martina ja Sofia eivät olleet väleissä, koska Sofia oli viestitellyt Martinan miehelle Stefan Thermanille. Martina ja Stefan kävivät tuolloin läpi pahaa parisuhdekriisiä.

Oikeus teki päätöksen poikkeuksellisen nopeasti ja Martina tuomittiin pahoinpitelystä 40 päiväsakkoon sekä 80 euron rikosuhrimaksuun. 40 päiväsakkoa tarkoittaa Martinan tuloilla 1 320 euron suuruista sakkoa.

Pahoinpitely tapahtui The Weeknd -artistin keikalla Kaisaniemen puistossa heinäkuussa 2017. Kyseessä on jo toinen Martinan saama pahoinpitelytuomio. Aiemman hän sajaa vajaa 10 vuotta sitten.

LUE LISÄÄ: SOFIA BELÓRFIA MURJONEELLA MARTINA AITOLEHDELLÄ AIEMPI TUOMIO PAHOINPITELYSTÄ - REPI JULKKISKAUNOTTAREN HIUSLISÄKKEITÄ JA POTKI!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »