Uutiset
Katso kuva!

Sofia Belórfia ei ole tunnistaa Miss Helsinki -ajan kuvista: vertaa ennen ja jälkeen!

13.06.2017 21:00

Sofia Belórf, 27, kruunattiin Miss Helsingiksi vuonna 2010. Sofia on harrastanut jo pitkään fitness-urheilua, ja ulkonäkö on muuttunut radikaalisti sen myötä.

Sofia on kertonut ottaneensa silikonirinnat, jotka ovat kuulemma oleellinen osa fitness-kauneusihanteita. Sofian tummat piirteet ovat lähtöisin hänen marokkolaiselta isältään, ja hän tuo niitä esiin voimakkaalla meikillä sekä varjostuksilla.

Sofia Belórf ennen muodonmuutos
Vuonna 2010 nuori Sofia näytti hyvin erilaiselta kuin nykyään.

Tällaisena Sofia tunnetaan nyt:

 

When life feels like an adventure! ?????

Henkilön SOFIA Jessica Belórf (@fitbysofia) jakama julkaisu

 

"Self-confidence is the best outfit. Rock it and own it!" Mun mielestä fitness-elämäntavassa ei ole kyse vain siitä, miltä peilikuva näyttää, vaan siitä, että viihtyy omassa kropassaan ja tuntee olonsa hyväksi. Se että on tyytyväinen vartaloonsa ja tuntee olonsa itsevarmaksi, vaikuttaa positiivisesti myös muihin elämän osa-alueisiin! Sen takia on tehnyt mun valmennukset, jotta jokaisella naisella olisi mahdollisuus kohottaa omaa itsevarmuuttaan, tuntea olonsa upeaksi ja näyttää hyvältä asussa kuin asussa! ?? Nyt sulla on huikea mahdollisuus lähteä mukaan mun uusimpaan, huippu-suosittuun #sofiassecret -valmennukseen hintaan 49€ (norm.89€) ? Tarjous on voimassa vain viikonlopun ajan, eli tee se päätös, että maanantaina alkaa sun matka kohti elämäsi upeinta bikinivartaloa ja fiilistä! ?? Lähde mukaan bion linkistä!!! ??@fitclubfinland @bjornborg #fitbysofia #selfconfidenceissexy #healthylifestyle

Henkilön SOFIA Jessica Belórf (@fitbysofia) jakama julkaisu

 

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!