Katso kuva!
Sofia Belórf

Sofia Belórf toipuu sellihelvetistään: shoppaili Tuurin kyläkaupassa ilman peittäviä aurinkolaseja – kuva! ”Ei voinut olla huomaamatta!”

09.08.2019 07:33

Fitness-kaunotar Sofia Belórfin, 29, ympärillä on kuohunut viime viikkoina, kun selvisi hänen olevan epäiltynä tuottamuksellisesta rahanpesusta.

Kolme viikkoa sitten Seiska paljasti poliisin pidättäneen kohukaunottaren ja hänen puolisonsa Niko Ranta-ahon.

Sofia vapautettiin tutkintavankeudesta viikkoa myöhemmin, mutta Niko istuu edelleen Pasilan poliisivankilassa. Häntä epäillään törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingrikoksesta.

Omista rikosepäilyistään huolimatta Sofia on bongattu shoppailemasta eri puolilla maata sekä juhlimasta Helsingin yöelämässä.

Lue: Sofia Belórf ei kadonnutkaan maan alle: juhli avoimesti Helsingin yössä - paljastavat kuvat!

Viime viikon torstaina Sofia karisti Helsingin pölyt jaloistaan ja suuntasi ostoksille Etelä-Pohjanmaalle Tuurin kyläkauppaan.

Sofia on pitänyt koko vapautumisensa jälkeisen ajan päässään jättimäisiä mustia aurinkolaseja. Lasit olivat mukana myös kyläkaupassa.

– Ei häntä silti voinut olla huomaamatta. Hän oli laittautuneempi kuin perustallaajat, Seiskalle kerrotaan Tuurista.

Lue myös: Vangittu Niko Ranta-aho järjesti jättiyllätyksen Sofia Belórfille helsinkiläisravintolassa: lähetti ruusuja rakkaalleen – kuvat Seiskassa

Sofia
- Sofia otti lasit päästään vain joitakin ostoksia tutkiessaan, silminnäkijä kertoo.

Ennen pidätystään Sofia oli totuttu näkemään somekuvissa ökymerkkien vaatteissa ja kengissä.

Tuuriin hän oli kuitenkin pukeutunut yksinkertaisiin tummiin vaatteisiin. Ripauksen luksusta tyyliin toivat Louis Vuittonin sandaalit. 

Lue lisää. Kuva! Sofia Belórfin ja Niko Ranta-ahon suloinen Bambi-koira bongattu Pohjanmaalla - ulkoili emäntänsä kanssa!

Lue lisää Sofian vauhdikkaasta viikosta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Kuvakooste Sofian viikosta ja Nikon kukkayllätyksestä Seiska Klubissa tästä linkistä!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jasmin Määttä
Kuvat: Seiskan toimitus & Seiskan lukija

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!