fbq
Uutiset
16.01.2021 13:24
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto, Olli Suominen
Sofia Belorf
Sofia Belórf muutti luksushotelliin: ulkoilutti koiraansa 20 asteen pakkasessa ilman takkia - kuva!
Uutiset
16.01.2021 13:24
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto, Olli Suominen

Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin.

Hotelli avasi ovensa 2017 ja se sijaitsee kivenheiton matkan päästä kauppatorilta. Myös Sofian on-off-poikaystävä Stefan Therman, 33, on nähty hotellin luona toistuvasti. Pariskunnan välit ovat lämmenneet taas äskettäin, ja Seiskalle on tippunut lukuisia vinkkejä parin liikkeistä niin Leviltä, Tuurista, Espoosta kuin pääkaupunkiseudulta.

Seiskan tietojen mukaan pariskunta aikoi matkustaa Dubaihin viettämään uuttavuotta, mutta tieto Sofian ex-miehen Niko Ranta-Ahon olevan samaisessa paikassa sai Stefanin raivon partaalle ja matkasuunnitelmat muuttuivat kerta heitolla.

Lue myös: Sofia Belórf ja Stefan Therman palasivat yhteen! Kohuparin riitaralli jatkuu taas: Itkua ja viinaa Lapissa!

 

Ilman takkia paukkupakkasilla

Eilen perjantaina Seiskan toimittajan ollessa parkissa hotellin edessä toisen asian tiimoilta, Sofia tuli hotellista pihalle ilman takkia ulkoiluttamaan Niko Ranta-Ahon hänelle ostamaa koiraa, vaikka auton lämpömittari näytti 20 pakkasastetta.

Sofia Belorf

Hetken hotellin edustalla puhelintaan räplännyt Sofia huomasi toimittajan ja poistui kiireellä takaisin hotellin turviin. Niin Sofia kuin koira näyttivät palelevan napakassa pakkassäässä.

Lue myös: Näyttäviä pyllähdyksiä! Sofia Belórf sai rinteessä yksityisopetusta – Stefan Therman osti kohukaunottarelle kalliit lasketteluvälineet

 

Sofiasta tv-sarja?

Seiskalle kantautuneen tiedon mukaan Sofiasta olisi tulossa kevään mittaan myös oma tosi-tv-sarja.

Ohjelmaa kuvataan parasta aikaa. Sen toteuttaa samainen tv-tuotantoyhtiö, joka on tuottanut paljon keskustelua herättäneen Katiska-dokumentin, jossakerrottiin Sofian ex-miehen Niko Ranta-Ahon törkeistä huumerikoksista.

Sofia nähtiin myös eräässä jaksossa kertomassa tarinansa hänen ja Nikon kiinniottosta. Tuotantoyhtiölle työskentelevä henkilö ei vahvistanut tv-sarjahuhuja Seiskalle, mutta hän ei myöskään kiistänyt niitä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »