Sofia Belorf kaipaa Niko-rakastaan.

Sofia Belórf kaipaa tutkintavankeudessa viruvaa Niko-rakastaan: ”Väillä itkettää!”

21.09.2019 06:01

Fitness-kaunotar Sofia Belórf, 29, oli heinäkuun lopussa viikon tutkintavankeudessa tuottamuksellisesta rahanpesusta epäiltynä. Avopuoliso Niko Ranta-aho, 31, pidätettiin Sofian kanssa samaan aikaan, ja hän on edelleen vangittuna törkeiden doping- ja huumausainerikosepäilyjen vuoksi.

Vapautumisensa jälkeen Sofia ei ole lukkiutunut neljän seinän sisään, vaan hänet on säännöllisesti nähty Helsingin hulinassa ja myös sukulaisten luona Seinäjoella.

Lue myös: Vain Seiskassa! Sofia Belórf puhuu ensikertaa tutkintavankeuden jälkeen: ”Mielettömän kova ikävä Nikoa!”

”Ei luota ihmisiin”

Vankeuskohu ei ole katkaissut Sofian välejä Niko-rakkaan sukuun, vaan päinvastoin. Läheisistä väleistä kertoo paljon se, että Sofian vapauduttua tutkintavankeudesta Nikon lähisukulainen majoitti hänet luokseen asumaan.

Sofian lähipiiristä paljastetaan Seiskalle, että Sofia on oman ja Nikon perheen lisäksi tekemisissä vain muutamien luottoystäviensä kanssa.

– Sofia ei luota tällä hetkellä ihmisiin, joten hän ei edes halua kasvattaa ystäväpiiriään, Seiskalle kerrotaan.

Lue myös: Huh, näin paljon Sofia Belórf on muuttunut yhdeksässä vuodessa - katso ja hämmästy!

”Positiivinen fiilis”

Seiska on viime viikkoina yrittänyt tavoittaa Sofiaa kommentoimaan tapahtunutta, ja vihdoin viikko sitten perjantaina tuttu ääni vastaa puhelimeen.

Sofia on ilmaisukiellossa, joten hän ei voi kommentoida mitään liittyen rikosepäilyynsä.

Miten olet voinut pidätyksen jälkeen?

– Minulla oli positiivinen ja hyvä olo, kun pääsin pois tutkintavankeudesta. Päätin, että haluan lähteä heti ihmisten ilmoille totuttelemaan normaaliin elämään. Minulla on luottavainen fiilis tulevaisuudesta, hyväntuulinen Sofia kertoo Seiskalle.

Mitä kaipaat eniten Nikossa?

– Kaipaan tavallista arkeamme ja sitä, että saan olla hänen kanssaan. Totta kai välillä itkettää, mutta ei kuitenkaan päivittäin. Olen yllättävän vahva ihminen, enkä halua masentua valtavan ikävän takia.

Katso tuoreet paparazzikuvat Sofiasta Seiska Klubista!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Katja Lintunen
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!