Hyppää pääsisältöön

Huh, näin paljon Sofia Belórf on muuttunut yhdeksässä vuodessa - katso ja hämmästy!

Heinäkuussa viikon tutkintavankeudessa viettänyt Sofia Belórf nousi julkisuuteen hänen voitettuaan Miss Helsinki -kilpailun vuonna 2010. Sen jälkeen hänen elämäänsä on seurattu lehtien sivuilla tasaisesti.

Miss Helsinki -voittonsa jälkeen Sofia tuli tunnetuksi seurapiireissä, ja myöhemmin hän alkoi luoda uraa fitness-maailmassa. Sofia on voittanut lukuisia kilpailuja ja niittänyt mainetta fitness-piireissä.

Sofian ulkonäkö on muuttunut huomattavasti yhdeksässä vuodessa. Hän on muun muassa muokannut rintojaan ja huuliaan.

Lue myös: Sofia Belórf ja avomies Niko Ranta-aho pidätetty! Syynä epäilyt törkeästä huumausainerikoksesta, törkeästä rahanpesusta ja törkeästä dopingrikoksesta!

Kesä kohuotsikoissa

Heinäkuun lopussa Sofia nousi kohuotsikoihin, kun hänet vangittiin törkeästä rahanpesusta epäiltynä. Viikkoa myöhemmin hänet vapautettiin, ja Sofian epäilty rikos lieveni törkeästä rahanpesusta tuottamukselliseksi rahanpesuksi.

Sofian avopuoliso Niko Ranta-ahoa puolestaan epäillään törkeistä doping- ja huumausainerikoksista. Hän on yhä vangittuna.

Lue myös: Yllätyskäänne! Välimatka Sofia-rakkaaseen on jo 250 km - Niko Ranta-aho istuu nyt Mikkelin vankilassa: "Joskus eristys jatkuu oikeudenkäyntiin saakka"

Tuoreesta Seiskasta löydät Sofian erikoishaastattelun. Hän ei ole saanut tavata Niko-rakastaan heinäkuisen pidätyksen jälkeen.

– Minulla on aivan mielettömän kova ikävä Nikoa. Hän on edelleen yhtä rakas ja tärkeä ihminen kuin aiemminkin.

KATSO TUOREET PAPARAZZIKUVAT SOFIASTA SEISKA KLUBISTA!

Lue Sofian haastattelu kokonaisuudessaan torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

ÄLÄ MISSAA PÄIVÄÄKÄÄN! TILAA SEISKAN UUTISKIRJE JA SAAT KUUMIMMAT JULKKISUUTISET SÄHKÖPOSTIISI JOKA AAMU KLO 10 TÄYSIN ILMAISEKSI.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!