Uutiset
Katso videot!

Huh, näin paljon Sofia Belórf on muuttunut yhdeksässä vuodessa - katso ja hämmästy!

19.09.2019 11:54

Heinäkuussa viikon tutkintavankeudessa viettänyt Sofia Belórf nousi julkisuuteen hänen voitettuaan Miss Helsinki -kilpailun vuonna 2010. Sen jälkeen hänen elämäänsä on seurattu lehtien sivuilla tasaisesti.

Miss Helsinki -voittonsa jälkeen Sofia tuli tunnetuksi seurapiireissä, ja myöhemmin hän alkoi luoda uraa fitness-maailmassa. Sofia on voittanut lukuisia kilpailuja ja niittänyt mainetta fitness-piireissä.

Sofian ulkonäkö on muuttunut huomattavasti yhdeksässä vuodessa. Hän on muun muassa muokannut rintojaan ja huuliaan.

Kesä kohuotsikoissa

Heinäkuun lopussa Sofia nousi kohuotsikoihin, kun hänet vangittiin törkeästä rahanpesusta epäiltynä. Viikkoa myöhemmin hänet vapautettiin, ja Sofian epäilty rikos lieveni törkeästä rahanpesusta tuottamukselliseksi rahanpesuksi.

Sofian avopuoliso Niko Ranta-ahoa puolestaan epäillään törkeistä doping- ja huumausainerikoksista. Hän on yhä vangittuna.

Tuoreesta Seiskasta löydät Sofian erikoishaastattelun. Hän ei ole saanut tavata Niko-rakastaan heinäkuisen pidätyksen jälkeen.

– Minulla on aivan mielettömän kova ikävä Nikoa. Hän on edelleen yhtä rakas ja tärkeä ihminen kuin aiemminkin.

Lue Sofian haastattelu kokonaisuudessaan torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

ÄLÄ MISSAA PÄIVÄÄKÄÄN! TILAA SEISKAN UUTISKIRJE JA SAAT KUUMIMMAT JULKKISUUTISET SÄHKÖPOSTIISI JOKA AAMU KLO 10 TÄYSIN ILMAISEKSI.

Teksti:Antero Alhonen
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Laittaudutko kotona miestäsi varten, Vanessa Kurri?

Katso video!

Kuninkaan valtakunta: Näin menestys ja julkisuus vaikutti Aki Samulin ihmissuhteisiin – "Yhtäkkiä ei pyydetä enää mihinkään!"

Romugrilli: ”V**tuilin sille naiselle ihan h**vetisti!” - romutransu Markus Kuotesaho kertoo mielipiteensä viranomaisista!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!