Siskon kuolema särki missi Kelly Kalonjin maailman – edes psykiatrilla käynti ei auttanut: ”En pystynyt nukkumaan!”

Uutiset | 18.01.2019 07:32

Tammikuun alku 2018. Kelly Kalonji, 31, on juuri palannut uudenvuodenreissultaan takaisin kotikaupunkiinsa Turkuun. Ilotulitusten räiskyessä hän on jo ehtinyt ajatella, että tulevasta vuodesta tulisi hyvä.

Sitten tuli puhelu, jonka hän muistaa koko loppuelämänsä.

– Isäpuoleni soitti Oslosta ja kertoi pikkusiskoni kuolleen. Silloin maailmani särkyi. Se meni rikki, Kelly muistelee nyt Seiskalle.

Lue myös: Järkyttävä suru-uutinen: Miss Helsinki Kelly Kalonjin pikkusisko kuoli - "Lähdit liian aikaisin"

Haastattelu keskeytyy heti alkuunsa. Sillä eihän sellaisesta suru-uutisesta koskaan pääse yli, kuten kyyneleitään kuivaava Kellykin korostaa.

– Kukapa sitä etukäteen tietäisi, miltä tuntuu menettää niin läheinen ihminen. Ja nyt kun se on oikeasti tapahtunut… Se tuntuu edelleen lähes unelta.

2018 oli epäinhimillisen rankka vuosi Kellylle. – Siitä ei löydy oikein mitään hyvää sanottavaa. Jälkeen jäi vain suuri suru.
2018 oli epäinhimillisen rankka vuosi Kellylle. – Siitä ei löydy oikein mitään hyvää sanottavaa. Jälkeen jäi vain suuri suru.

 

Lue myös: Kelly Kalonjin raskausuutinen olikin kiertoviesti – onnistui aiheuttamaan hämmennystä!

Suru lamautti

Unia Kelly on nähnytkin – silloin kun on pystynyt nukkumaan. Vain 14-vuotiaana pois nukkuneen pikkusiskon kuolema heijastui turkulaiskaunottareen monella tasolla.

– Minua ahdisti niin paljon, että lensin heti kuolemasta kuultuani Osloon. Palattuani takaisin Suomeen en voinut tehdä kuukauteen yhtään mitään. En pystynyt käsittelemään asiaa.

Lue myös: Miss Helsinki -kaunotar Kelly Kalonjin parisuhde ajautui katkolle suuren surun vuoksi - rakkaus roihahti uudelleen: "Kaikkien koettelemusten jälkeen..."

Edes käynti psykiatrilla ei auttanut.

– En saanut siitä mitään irti. En pystynyt nukkumaan, mutta unilääkkeistäkään ei ollut apua.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!