fbq
Uutiset
10.12.2018 19:29
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Pasi Murto
Miss helsinki -voittaja Kelly Kalongi
Miss Helsinki -kaunotar Kelly Kalonjin parisuhde ajautui katkolle suuren surun vuoksi - rakkaus roihahti uudelleen: "Kaikkien koettelemusten jälkeen..."
Uutiset
10.12.2018 19:29
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Pasi Murto

Helsingin Casino täyttyi viime viikonloppuna lukuisista kaunottarista, jotka olivat saapuneet paikan päälle seuraamaan Rosanna Kuljun ensimmäistä Miss Helsinki -kilpailua. Yksi heistä oli itsekin Helsingin kauneimmaksi kruunattu Kelly Kalonji, jolla on takanaan elämänsä koettelevin vuosi. 

Kelly menetti alkuvuonna vasta teini-ikäisen siskonsa. Kipu ja suru työnsivät elämäniloisen naisen synkkään paikkaan, joka vei mukanaan myös parisuhteen. 

Lue lisää: Miss Helsinki -seksipommin yllätysero – henkilökohtainen tragedia ajoi parisuhteen päätökseen: ”Mikään kipu ei tunnu niin pahalta!”

kelly kalonji

– En yksinkertaisesti pystynyt olla rakastamalleni miehelleni sellainen kumppani kuin hän ansaitsi. Suru ja kipu ottivat minusta yliotteen, enkä pystynyt jatkamaan. 

Tummahipiäisen naisen onnellinen hymy kuitenkin paljasti, että sydänsurut ovat takana päin. 

– Kyllä, olemme palanneet yhteen ja sillä saralla en voisi olla onnellisempi. Kaikkien koettelemusten jälkeen voin sanoa, että alan jo uskomaan valoisampaan tulevaisuuteen, vaikka etenen, ja etenemme, edelleen päivä kerrallaan, Kelly kertoo. 
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »