Uutiset
Katso kuva!

Sipe Santapukki ja Minna Kauppi remontoivat vanhaa puutaloa: ”Saa nähdä, miten käy” – kuva!

28.11.2018 10:53

Seiska uutisoi viime viikolla, että Apulanta-rumpali Sipe Santapukki ja ex-suunnistaja Minna Kauppi ovat pistäneet kaikessa hiljaisuudessa Lahdessa sijaitsevan kotinsa myyntiin.

Sipe ja Minna ovat asuneet talossa vuodesta 2014 saakka. Heidän perheensä täydentyi alkuvuodesta 2017 poikavauvalla, mikä lienee saanut vanhemmat kaipaamaan lisää tilaa.

Uusi koti valmiina

Vuodesta 2012 yhtä pitäneen Sipen ja Minnan haaviin tarttui viime keväänä Lahden asuntomarkkinoilta 250-neliöinen vanha puutalo, jota pari on remontoinut mieleisekseen.

– Tavoitteena on saada remontti valmiiksi ensi kevääseen mennessä. Toiveena on, että pääsisi kantamaan Apulannan helmikuun lopun Hartwall-areenan keikkojen jälkeen omat rojut uuteen kotiin, Sipe pohtii.

– Saa nähdä, miten käy, Minna toteaa vieressä.

He pulittivat uudesta asunnostaan 455 000 euroa.

Sipen ja Minnan uusi koti on näyttävä puutalo puiston kupeessa.
Sipen ja Minnan uusi koti on näyttävä puutalo puiston kupeessa.

Rakennustyöt eivät lopu

Lahden-asuntojen lisäksi Sipellä ja Minnalla on Heinolassa tukikohta, jonka on suunnittellut maailmankuulu yhdysvaltalainen arkkitehti Eric Lloyd Wright. Rantatontille on noussut vierastalo ja saunarakennus, jotka ovat toimineet Sipelle ja Minnalle kesämökkinä. Päärakennuksen rakennustöiden on määrä alkaa ensi vuoden aikana.

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Seiskan lukija ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!