Sikke Sumari

Sikke Sumari ikävöi ulkomailla asuvaa pojanpoikaansa – näin ravintoloitsija saa lohtua

Uutiset | 13.02.2021 15:02

Ravintoloitsija Sikke Sumarin, 69, poika Max asuu Sveitsissä, eikä Sikke ole nähnyt pari vuotta vanhaa Nicholas-pojanpoikaansa aikoihin. Huippukokki kertoo, että sosiaalisesta mediasta on suuri apu yhteydenpidossa.

Lue myös: Mikä kaunotar! Sikke Sumari, 68, julkaisi malliajoiltaan kuvan: "Katoin aluksi että Kata Kärkkäinen" - Katso ja vertaa!

– Minulla on valtava ikävä, mutta onneksi pystyy soittamaan videopuheluita. Muutenhan tilanne olisi aivan hirveä, kun en näkisi hurjan nopeasti kasvavan pienokaisen juttuja ja temppuja, Sikke kertoo Seiskalle MasterChef VIP -ohjelman lehdistötilaisuudessa.

Sikke tuomaroi MasterChef VIP -ohjelmaa Kape Aihisen ja Tomi Björkin kanssa. Uusi kausi alkaa maaliskuussa MTV3:lla.
Sikke tuomaroi MasterChef VIP -ohjelmaa Kape Aihisen ja Tomi Björkin kanssa. Uusi kausi alkaa maaliskuussa MTV3:lla.

Lue myös: ”Minun oli vain selvittävä!” Sikke Sumari otti valtavan riskin palkatessaan Pipsa Hurmerinnan keittiöönsä – katso menestysravintolan Tarte Tatin -resepti!

Mestarikokin olisi vaikea sulattaa, jos ei pystyisi soittamaan läheisilleen. Kun ikävä iskee, Sikke ottaa alppimaahan videopuhelun.

– Lapsenlapseni Nicholas oppii sitä kautta sanomaan mummi ja yhdistämään sen kasvoihini. Ei tarvitse aikanaan alkaa selitellä, kuka olen, kun vihdoin tapaamme, Sikke iloitsee.

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Seiskan arkisto ja MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!