Shoppailua ja biletystä Mummotunnelissa! Näin Sofia Belórf nautti vapaudestaan heti vankilasta pääsyn jälkeen!

Uutiset | 04.08.2019 08:51

Fitnessyrittäjäkaunotar Sofia Belórf, 29, vapautettiin tutkintavankeudesta viime viikon perjantaina. Nainen käveli ulos ennen puoltapäivää Vantaalla Tikkurilan poliisivankilasta, missä häntä oli säilytetty yhdeksän neliömetrin suihkuttomassa betonisellissä reilun viikon kestäneen vangitsemisen ajan.

Lue myös: Oho! Perhe tyhjensi Sofia Belórfin ja Niko Ranta-ahon luksuskodin Espanjassa – salainen operaatio paljastui!

Vain muutaman tunnin kuluttua vapautumisestaan Sofia nähtiin Helsingin Kampin kauppakeskuksessa shoppailemassa. Tummaan toppiin, valkoisiin housuihin ja suuriin aurinkolaseihin sonnustautuneella Sofialla oli shoppailuseuranaan kaksi ystävätärtä.

Sofia Belórf yllätti helsinkiläiset ja liikkui täysin avoimesti julkisilla paikoilla.
Sofia Belórf yllätti helsinkiläiset ja liikkui täysin avoimesti julkisilla paikoilla.

 

Lue myös: Pitkä tutkintavankeus edessä?! Poliisi vaitonainen Sofia Belórfin Niko-rakkaan rikosepäilyistä – ”Nyt tutkitaan, ja siihen menee aikaa!”

Suuntasi viihteelle

Vapautumispäivänään Sofia bongattiin myös Helsingin yöelämästä. Ensin hän istui iltaa vaaleahiuksisen ystävänsä kanssa Isolla Robertinkadulla Black Door -ravintolassa. Kumpikin nainen oli pukeutunut täysin mustiin. Sofia piti suuret mustat aurinkolasit tiukasti silmillään baarin hämärässäkin. Tavoitteena lienee ollut säilyä tunnistamattomana julkisilla paikoilla, mutta Seiskan saamien silminnäkijähavaintojen perusteella Sofia kuitenkin erottui juhlakansasta selkeästi mustine laseineen.

Lue myös: Sofia Belórf vakuuttaa: ”Suhde Nikoon jatkuu edelleen rikosepäilyistä huolimatta!”

Lauantaiyönä hänet nähtiin jälleen viihteellä. Tällä kertaa Aleksanterinkadun Mummotunnelissa, jossa hän oli niin ikään vaaleahiuksisen ystävänsä kanssa. Sofia piilotteli taas suurten aurinkolasiensa takana ja yritti selvästi vältellä huomiota. Aurinkolasit kuitenkin paljastivat hänet, sillä muut juhlijat kiinnittivät huomiota siihen, ettei hän riisunut laseja, vaikka ulkona oli jo pimeää.

Katso kuvat Sofiasta Helsingin yöelämässä Seiska Klubista!

Teksti:Mia Jussinniemi
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!